Press "Enter" to skip to content

Cu ce se ocupă Roxana Ionescu, la 10 ani de când a renunțat la televiziune: „Sunt norocoasă”

Cu ce se ocupă Roxana Ionescu. Frumoasa blondină și-a însoțit soțul, pe Tinu Vidaicu, la Festivalul UNTOLD, care s-a desfășurat pe Cluj Arena. Ea a povestit recent cu ce se ocupă în prezent, la 17 ani de când nu mai joacă rolul de Mama Natură, într-una dintre cele mai cunoscute emisiuni tv, de la acea vreme. De aproximativ zece ani, ea a renunțat la televiziune.

Roxana Ionescu și Dan Negru au făcut furori acum mai bine de un deceniu, ca asistentă tv, respectiv prezentator tv în emisiunea Ciao, Darwin! de la Antena 1. Cu siguranță, fanii își aduc aminte de reality show-ul unde invitații aveau diverse provocări, iar în fruntea echipei de dans era Roxana Ionescu, tânăra blondă cunoscută drept Mama Natură.

Roxana Ionescu a fost prezentă la Festivalul UNTOLD, din Cluj, însă a venit însoțită de prieteni și de soțul ei, Tinu Vidaicu. Iată cu ce se ocupă Roxana Ionescu, la 10 ani de când a renunțat la televiziune.

Cu ce se ocupă Roxana Ionescu la 10 ani după ce a renunțat la televiziune

Roxana Ionescu a fost, ca multe alte vedete, prezentă la Festivalul UNTOLD, care s-a desfășurat pe Cluj Arena, în perioada 4-7 august. Nu a venit singură, ci însoțită de prieteni și de soțul ei, Tinu Vidaicu, DJ-ul care a mixat pe scena principală a marelui eveniment, alături de colegul său, George Hora. Ea a povestit cu ce se ocupă în prezent, la 17 ani de când nu mai joacă rolul de Mama Natură, în emisiunea lui Dan Negru.

Weekend de weekend simt o emoție pentru că fac anumite lucruri în clubul nostru care sunt spontane așa cumva. Niciodată să nu spui niciodată!

Atunci când l-am cunoscut pe Tinu, în 2013, puteam să jur că eu niciodată nu o să mă mut din București. Și că niciodată nu o să renunț la viața mea. Puteam să jur, și am fost cea mai sinceră în momentul acesta!

Lucrurile s-au schimbat în bine și știu că sună a clișeu, dar sunt cel mai fericit om. Asta cred eu că este fericirea, ce trăiesc eu acum, viața mea normală.

În momentul în care ți se aliniază viața personală cu viața profesională și cu prieteni, familie, când se aliniază toate, cred că atunci ai o viață perfectă. Și eu, acum, sunt norocoasă, a mărturisit Roxana Ionescu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, chiar la UNTOLD.

La jumătatea lunii iunie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au avut cununia religioasă. Cei doi sunt împreună de șase ani și au făcut în urmă cu ceva timp cununia civilă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page