Press "Enter" to skip to content

Cu ce se ocupă Carmen Avram de când s-a retras din televiziune. Cum arată la 56 de ani, după ce a slăbit enorm

Carmen Avram, jurnalistă reputată, cu o vastă experienţă şi realizatoare de emisiuni TV multi-premiate, a uimit pe toată lumea când a anunţat că renunţă la televiziune. Însă Carmen Avram a trecut nu doar printr-o schimbare profesională, ci și una fizică. A slăbit enorm și se simte perfect în pielea ei!

Lui Carmen Avram i-a fost foarte greu să renunțe la televiziune, mai ales că a realizat unele dintre cele mai premiate emisiuni TV din România, care au schimbat destine. Dar, și-a dorit să testeze și alt teren, să ducă mai departe provocările vieții profesionale.

Cu ce se ocupă Carmen Avram de când a renunțat la televiziune

Carmen Avram s-a născut în Vişeul de Sus, Maramureş, iar înainte de Revoluţie a fost inginer de drumuri, căi ferate şi poduri, apoi profesor de matematică la Iaşi. A intrat în presă în 1991, fiind întâi corector la săptămânalul „Expres Magazin”, apoi jurnalist la „Evenimentul Zilei”.

Între 1996 şi 2010 a lucrat la Pro TV. Din martie 2011, a fost realizator al emisiunii „În premieră”, la Antena 3, şi director editorial al acestui post.

După ani de zile de anchete bine documentate, realizate în cadrul emisiunii „România, te iubesc! de la Pro TV și apoi, cu o parte din echipă strămutată la Antena 3, pentru „În premieră, Carmen Avram s-a gândit poate că nu e de-ajuns doar să arăți lumii dedesubturile afacerilor publice și corupția de pe fiecare palier al vieții sociale, ci trebuie să te implici și să fii „un om din interior, dacă vrei cu adevărat să schimbi ceva.

Acum, din postura de europarlamentar, Carmen Avram a prins o nouă voce și încearcă să atragă atenția asupra problemelor folosind o altă tribună și un alt unghi de abordare.

Mi-am dorit din 2014 să mă duc să candidez la europarlamentare pentru că am stat acolo (la Bruxelles, n.r.) şase luni în 2007 şi mi s-a părut foarte important.

Soţul meu (Adrian Ursu, n.r.) îmi spunea că e prea devreme. A venit prin cineva o ofertă de la PSD, după care m-am întâlnit cu domnul Dragnea, care mi-a făcut propunerea şi eu am zis OK, coincide cererea cu oferta„, recunoştea Carmen Avram într-un interviu mai vechi, citată de okmagazine.ro.

Lui Carmen Avram i-a fost greu să renunțe la televiziune

În urmă cu ceva timp, fosta moderatoare TV, care este foarte elegantă și rafinată de când e politician, a vorbit despre decizia de a se implica în această lume. Totodată, a precizat că i-a fost foarte greu să-și încheie cariera de pe micile ecrane.

„A fost foarte greu să iau această decizie pentru relaţia care s-a creat între oamenii care conduc şi formează instituţia şi mine, pentru toată susţinerea de care am beneficiat în aceşti ani.

A fost greu de luat, dar am ştiut că acesta este momentul. Am făcut acest pas pentru că eu sunt un fan al democraţiei. De 30 de ani, în fiecare iarnă, pe 21 decembrie, eu sărbătoresc în mine ce s-a întâmplat atunci.

Ieşirea din perioada aia, pentru mine, a fost ca ieşirea din lagăr. Eu am coşmaruri şi astăzi despre ce a fost atunci pentru că, dintr-o dată, când te-ai fi aşteptat ca noi să ne fi aşezat în democraţie, a devenit periculos să ai o altă opinie.

A devenit o crimă pentru că am văzut cum se calcă pe principiile democraţiei, am văzut cum se cere dispariţia de televizuni, de partide’, a povestit Carmen Avram la un moment dat, la Sinteza zilei.

Cum a reușit Carmen Avram să slăbească și cum arată acum

Carmen Avram a suferit și o puternică transformare de imagine, nu doar de rol. Încă de când și-a anunțat plecarea de la Antena 3, jurnalista a slăbit enorm și și-a schimbat și look-ul, renunțând la tunsoarea asimetrică pentru un bob cu părul lăsat cârlionțat, natural, și la culoarea castanie pentru un blond deschis, platinat.

Mai mult, Carmen Avram a slăbit foarte mult și a dezvăluit cum.

Am o reţetă de slăbire. Am descoperit o doamnă care face un masaj absolut extraordinar. Am recomandat-o la foarte multă lume şi doamnele au avut rezultate instantaneu.

Face un soi de masaj limfatic foarte dur şi începi să vezi cum te topeşti, aşa.

Nu e un singur caz, am văzut mai multe doamne cărora le-am recomandat-o. În rest, am văzut-o pe Jane Fonda care spunea că nu mănâncă pâine deloc.

Şi dacă te uiţi la ea cum arată, parcă îţi vine să nu mai mănânci. Cred că lipsa de pâine e o soluţie. Şi apă, multă apă. Asta a funcţionat la mine. Şi mersul pe jos.

Întotdeauna în deplasări, când plecam undeva, mă întoarcem cu trei, patru, cinci kilograme mai puţin”, spunea Carmen Avram pentru DCnews.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page