Press "Enter" to skip to content

Cu ce se curăță vopseaua de păr dacă te-ai pătat pe față. Cele mai eficiente metode

Majoritatea femeilor a experimentat măcar o dată vopsirea părului acasă, iar petele care pot rămâne pe față de la vopseaua de păr se dovedesc a fi o adevărată problemă. Totuși, există metode de curățare la îndemâna oricui!

  • Cum cureți petele de la vopseaua de păr de pe față
  • Trucuri eficiente de curățare

Dacă îți vopsești părul acasă sunt șanse mari să te pătezi pe față, chiar dacă ai parte de ajutorul unei prietene. Din fericire, vopseaua de păr se curăță cu ușurință de pe pe față cu soluțiile potrivite. Este vorba despre simple metode de curățare cu amestecuri și produse pe care le ai în mod normal în casă.

Cu ce se curăță vopseaua de păr de pe față

Foarte multe ingrediente naturale și produse sunt eficiente în curățarea peteor de vopsea de păr, mai ales în anumite combinații. Cu toate acestea, este important să alegem o singură metodă de curățare, pentru a evita eventuale irtații sau mâncărimi ale pielii.

Pentru a preveni pătarea cu vopseade păr puteți să aplicați vaselină sau balsam de păr în jurul liniei părului. Cele două produse au o textură uleioasă care împiedică impregnarea vopselii în piele.

Totuși, dacă nu doriți să apelați la aceste produse sau observați că nu ați reușit să evitați în întregime pătarea cu vopsea astfe, puteți apela oricând la una dintre următoarele metode de curățare. Iată 7 trucuri pentru a elimina petele de vopsea de păr făeă prodese profesionale:

– pasta de dinți: alege una cu granule și freacă ușor zona pătată, apoi clătește cu apă rece

– bicaronat de sodiu: acesta poate fi folosit în combinație cu sucul de lămâie, care are efect de albire și se căltește apoi cu apă călduță

– dischetă demachiantă îmbibată în lapte: se masează zona cu ea și apoi se clătește cu apă călduță

– ulei de bebeluși: se aplică și se lasă să acționeze peste noapte, apoi se curăță

– aftershave: poți aplica puțin pe zona pătată

– scrum de șigară cu apă: amestecul se aplică și apoi se clătește

– pastă din tărâțe de ovăz, apă și zahăr: amestecul acționează ca un scrub, astfel că e important să umezești pielea înainte de aplicare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page