Press "Enter" to skip to content

Cristina Demetrescu Horoscop 1-15 noiembrie. Venus în Balanță este o perioadă benefică pentru zodii

Horoscop 1-15 noiembrie cu Cristina Demetrescu.

Intrarea lui Venus în Balanță este un moment special de bucurie. Trebuie să avem grijă să nu riscăm foarte tare.

BERBEC

În cazul nativilor din zodia Berbec, se pot deschide noi oportunități în procesele lor. De asemenea, pot primi cereri de căsătorie și sprijin din partea partenerilor lor de viață, contribuind la armonia relațională. În zonele unde Marte a creat recent perturbații, influența benefică a lui Venus aduce liniște și echilibru.

TAUR

Taurii se pregătesc să se bucure de momente plăcute și relaxante. Mulți dintre ei ar putea să își ia concediu pentru a se relaxa și a se bucura de o perioadă de bună sănătate. Această perioadă poate aduce și soluții bune din punct de vedere medical. Unii Tauri își descoperă pasiuni artistice și, pentru cei interesați, există șanse de flirturi la locul de muncă.

GEMENII

Nativii din zodia Gemeni se află într-o etapă în care au oportunități de socializare și distracție. Ei sunt invitați la petreceri și evenimente, având șansa de a se bucura de timpul liber. În plus, pot experimenta îndrăgostiri și pot găsi parteneri care să le aducă echilibru în viață. Pentru unele femei Gemeni, această perioadă poate aduce și posibilitatea de a rămâne însărcinate.

RAC

Racii se bucură de faptul că își conturează frumos casele lor, dar Marte, care a precedat Venus, a adus cu ea câteva neplăceri, precum uși rupte sau plăci de gresie sparte. Cu toate acestea, Racii rămân atașați de căminele lor și pot găsi armonie în această situație. Ei pot lua în considerare achiziționarea unei case frumoase sau pot primi un avans pentru a vinde una existentă. De asemenea, se vor bucura de relații bune în familie și de evenimente de familie, contribuind la împăcări.

LEU

Leii au șansa să câștige bani din discursuri și cursuri în perioada următoare. Comunicarea devine o sursă de venit pentru ei, deoarece pot obține ceea ce își doresc și pot impresiona prin promovarea examenelor. În plus, sunt predispuși la flirturi și la a spune cuvinte frumoase, ceea ce îi ajută să facă o impresie bună.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, este momentul potrivit să negocieze o mărire de salariu pe care o așteptau de mult timp. De asemenea, pot câștiga bani din activități conexe sau să primească un cadou care să le bucure. Situația financiară a Fecioarelor este în ascensiune, putându-se elibera de datorii sau să nu mai aibă griji financiare.

BALANŢA

Balanțele au ocazia să experimenteze o schimbare de look, având Venus în zodia lor. Această schimbare poate fi motivată de multiple aspecte, inclusiv îndrăgostire. Cu toate acestea, în perioada următoare, Balanțele vor deveni un model pentru ceilalți, putând atrage invidia pentru aspectul lor și pentru realizările lor.

SCORPION

Scorpionii se pot bucura de o perioadă de liniște după ce au trecut prin momente dificile. Somnul revine în viața lor, iar optimismul reapare. Există șanse ca ceva bun să se întâmple în viața lor, fie în forma unei noi iubiri, fie a unui eveniment fericit.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, prietenii sunt o resursă valoroasă, atât cei din lumea reală, cât și cei “din astral”. Beneficiază de protecție și îndrumare din partea acestor prieteni încredere, dar trebuie să-și urmeze intuiția. Este momentul să-și acorde mai mult timp pasiunilor și hobby-urilor, pentru a se asigura că fac alegeri care să le aducă bucurie. Cei care lucrează ca freelanceri pot experimenta creșteri semnificative în venituri, ceea ce le va da încredere în forțele proprii.

CAPRICORN

Pentru Capricorni, succesul la locul de muncă este în creștere. Mulți pot primi recunoaștere sub forma unor premii sau chiar a promovărilor. Unii se pot simți atrași de domeniul artistic, incluzând dansul, moda, și designul, datorită influenței lui Venus. De asemenea, pot experimenta satisfacții profesionale sau recunoaștere a eforturilor lor, posibil chiar activarea propriilor brand-uri. Cei implicați în publicitate și promovare ar putea să aibă o perioadă propice pentru a-și consolida poziția.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt favorizați în călătorii și pot descoperi iubiri neașteptate sau oportunități interesante în străinătate, deoarece Venus influențează Casa călătoriilor lor. Ei ar putea dezvolta pasiuni care îi duc în aventuri și le oferă oportunități de publicare sau scriere. Este un moment bun să-și extindă orizonturile și să iasă din zona lor de confort.

PEȘTI

Peștii se bucură de un bumerang al bunătății pe care au oferit-o altora în trecut. Beneficiază de câștiguri financiare și pot lua decizii legate de investiții, cum ar fi avansul pentru o mașină sau o casă, sau aplicarea pentru un credit. Este important să aibă încredere în alegerile lor financiare, deoarece aceasta poate fi o investiție semnificativă în viitorul lor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page