Press "Enter" to skip to content

Cornelia Catanga va fi dezgropată! Aurel Pădureanu a explicat la Antena Stars: „Așa a visat o distinsă doamnă”

Nicio săptămână nu mai este până când artista va fi deshumată. De ce a luat soțul regretatei Cornelia Catanga această decizie radicală.

Peste două săptămâni se împlinește un an de când Cornelia Catanga a fost înmormântată în mare grabă, conform protocolului Covid 19. Din cauza bolii de care a suferit Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a fost nevoit să o înmormânteze fără ca funeraliile să fie unele de anvergură așa cum își dorea, motiv pentru care, acum, vrea să îi facă regretatei artiste o lucrare monumentală la locul de veci. Pentru a-și pune planul în aplicare trebuie însă să o dezgroape pe regretata sa soție.

Văduvul Corneliei Catanga a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că soția lui nu a fost îngropată într-un cavou, așa cum îi spusese ea cu ceva timp înainte. Aurel Pădureanu a primit aprobare pentru a o dezgropa, asta pentru a fi înmormântată așa cum și-a dorit regretata artistă. Rămas fără soție, Aurel Pădureanu nu traversează acum cea mai bună perioadă financiară. El a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că se va împrumuta pentru a putea să-i facă mormântul artistei așa cum ea și-a dorit.

 ”Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă. A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a declarat Aurel Pădureanu în exclusivitate la Antena Stars.

La data de  26 martie 2021 Cornelia Catanga s-a stins din viață, la spital, din cauza COVID-19, boala care a făcut ravagii în toată lumea fiind cea care, în opinia medicilor, i-a provocat și un stop cardio-respirator. La acea vreme, Aurel Pădureanu a îngropat-o pe regretata artistă la Cimitirul Ghencea din București.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page