Press "Enter" to skip to content

Complet transformat de durere! După ce a fost nevoit să-și îngroape soția, care a avut un accident groaznic la schi, bărbatul nu și-a mai revenit nicicând

Actorul nord-irlandez Liam Neeson, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume, a ajuns de nerecunoscut. Mai mult, simbolul filmelor cu bătăi și împușcături s-a transformat total în ultima perioadă, semn că ultimii ani nu au fost tocmai ușori pentru actor. Mai mult, starul de la Hollywood a anunțat că se retrage din filmele de acțiune.

Liam Neeson, actorul în vârstă de 68 de ani a ajuns să fie de nerecunoscut. Actorul a slăbit foarte mult și a îmbătrânit mult într-un timp foarte scurt. Actorul a anunțat că nu va mai face parte de acum încolo din filmele de acțiune pentru că simte că i-a trecut timpul, mai ales că a ajuns la vârsta de 68 de ani.

Liam Neeson a arătat în ultimele apariții ale sale foarte obosit, palid și vizibil îmbătrânit.

Actorul urmărește să reducă numărul de apariții din filmele de acțiune și să bifeze proiecte mai „soft”.

„Oh, da. Așa cred. Am 68 de ani și jumătate, aproape 69. Sunt câteva lucruri pe care le voi face în acest an, sper”, a declarat actorul.

Liam a recunoscut că nu mai are condiția fizică necesară pentru a apărea în filme în care calcă în picioare bărbați care sunt de două sau de trei ori mai tineri.

„Tocmai am terminat de filmat ‘Blacklight’, în Australia. Am avut o scenă de bătaie cu un puști foarte simpatic, Taylor. Pe la jumătatea luptei am ridicat privirea, nu mai aveam suflare, iar el abia se încălzise. L-am întrebat ce vârstă are și mi-a spus căare 25, adică de o vârstă cu fiul meu cel mare”, anunța Neeson, în urmă cu o lună.

Neeson a impresionat în anii ’90 prin prestația sa în „Schindler’s List”, film în regia lui Steven Spielberg, care i-a adus o nominalizare la Premiul Oscar, pentru cel mai bun actor. Actorul a mai apărut în „Taken”, „Chloe”, „The Other Man” și „Clash of the Titans”.

Actorul a rămas singur după decesul soţiei sale din 2009, care a pierit într-un tragic accident de schi în Quebec. Natasha a murit în urma unui traumatism cerebral.

„Mi s-a spus că e în moarte cerebrală. După ce am văzut radiografia, am zis wow! Evident, era ţinută în viaţă de aparate. M-am dus la ea şi i-am spus că o iubesc. I-am zis: ‘Scumpo, nu o să-ţi revii după asta. Te-ai lovit la cap. Nu ştiu dacă mă auzi, dar asta ţi s-a întâmplat’”, i-a transmis Neeson soției sale, pe patul de spital.

Liam Neeson are doi copii care îi calcă pe urme în industria filmului, Micheál Neeson (24) şi Daniel Neeson (23).

Drama prin care a trecut Liam Neeson

Liam Neeson și-a pierdut mama cu o zi înainte de aniversarea zilei sale de naștere. Catherine „Kitty” Neeson a încetat din viață sâmbătă, 6 iunie 2020, la centrul de îngrijire Slemish Nursing Home. Kitty a gost internată în centrul respectiv în urmă cu câteva luni. Mama lui Neeson a căzut, iar recuperarea ei s-a realizat cu dificultate.

Catherine „Kitty” Neeson a murit la vârsta de 94 de ani, iar la înmormântarea sa au participat doar oamenii apropiați.

Liam Neeson nu a putut participa la înmormântarea mamei sale, din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, actorul locuind în New York.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page