Press "Enter" to skip to content

Comentatorul Bogdan Socol a murit la vârsta de 42 de ani, în circumstanțe tragice

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit astăzi, la vârsta de 42 de ani, înecat în ape înghețate în timpul unui antrenament.

Din informațiile obținute de GSP.RO, Bogdan Socol, comentator sportiv cu un stil inconfundabil, a murit astăzi în timpul unui antrenament. A înotat în apa rece, după care a intrat sub stratul de gheață, unde a rămas blocat. Nu a mai reușit să găsească ieșirea la suprafață și nu a mai putut fi salvat la timp. 

Conform foștilor colegi, Socol a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, unde medicii s-au luptat peste două ore pentru a-l resuscita.

Comentatorul Bogdan Socol a murit

Mihai Stoica, managerul FCSB și fost coleg cu Bogdan Socol la DigiSport, a scris pe contul său de Facebook despre decesul comentatorului: 

Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit enorm fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va rămâne în memorie și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat. Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page