Press "Enter" to skip to content

Clipe înfiorătoare înainte de nuntă! 12 indonezieni au murit după ce au băut alcoolul pregătit pentru eveniment

O zi care ar fi trebuit să fie plină de bucurie și sărbătoare s-a transformat într-un coșmar în Subang, Java de Vest, Indonezia. Într-un eveniment tragic, 12 indonezieni și-au pierdut viața după ce au consumat alcoolul pregătit special pentru nuntă. Ceea ce trebuia să fie un moment de fericire a devenit o tragedie îngrozitoare pentru familiile și prietenii celor decedați.

  • 12 oameni au murit înainte de nuntă
  • Clipe înfiorătoare

12 indonezieni și-au găsit sfârșitul, iar alți câțiva se află în stare critică după ce au consumat alcool de contrabandă la o nuntă, potrivit autorităților. Incidentul a fost anunțat luni, iar poliția a reușit arestarea unui suspect.

12 oameni au murit înainte de nuntă

La Spitalul General Public din Subang, optsprezece pacienți, victime ale unei „intoxicații cu alcool”, au fost internați sâmbătă.

Victimele, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, au fost afectate de alcoolul de contrabandă achiziționat special pentru evenimentul festiv.

Poliția din Subang, sub comanda șefului Ariek, Indra Sentanu, a reușit să efectueze o arestare în legătură cu acest tragic incident. Patru dintre pacienți se află în stare critică, în timp ce al cincilea se află în proces de recuperare.

„Cinci persoane se află sub observaţie, iar 11 au murit la spital”, a mărturisit purtătorul de cuvânt.

Deși majoritatea indonezienilor practică o formă moderată de Islam, alcoolul este disponibil în comerț în marile orașe. Cu toate acestea, din cauza taxelor ridicate, sticlele devin inaccesibile pentru mulți, determinându-i să se îndrepte către băuturi alcoolice fabricate ilegal, care pot fi periculoase pentru sănătate.

Un bebeluș a murit, după ce părinții i-au dat să bea alcool cu biberonul

Un bebeluș de doar patru săptămâni a fost găsit mort în urma unui act inexplicabil. Părinții, Simon Colvin, în vârstă de 25 de ani, și Sydnei Moran Dunn, în vârstă de 24 de ani, sunt acum în centrul unei anchete pentru crimă, fiind acuzați că și-au ucis propria prunc mic.

„Pe parcursul mandatului de percheziție, detectivii au găsit dovezi ale crimei, precum și o armă de foc. Colvin, care este un infractor condamnat, nu are voie să se afle în imediata apropiere sau să dețină o armă de foc. Pe 14 aprilie 2022, oficialii spitalului au indicat că copilul a decedat ca urmare a stării sale”, au anunțat autoritățile.

Conform autorităților, micuțul a fost hrănit cu alcool direct din biberon, ceea ce a dus la decesul său tragic. Ambii părinți au fost reținuți și se află sub investigație intensă pentru această oribilă faptă comisă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page