Press "Enter" to skip to content

Cine sunt Florin și Cosmin, tinerii care și-au pierdut viața într-un accident cumplit din Dolj: „Drum lin către ceruri, verișorii mei”

Un accident cumplit a avut loc pe o șosea din Dolj! Florin și Cosmin sunt tinerii care și-au pierdut viața în acest accident teribil. Foarte multă lume îi plânge acum, iar pe rețelele lor de socializare au apărut foarte multe mesaje triste. Iată cum s-a întâmplat incidentul!

  • Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident din Dolj
  • Cine sunt Florin și Cosmin

Potrivit observatornews.ro, doi tineri pe nume Florin și Cosmin și-au pierdut viața într-un accident cumplit din Dolj. Cine sunt cei doi tineri.

Cine sunt Florin și Cosmin, tinerii care și-au pierdut viața într-un accident cumplit din Dolj

În urmă cu doar o noapte, Florin și Cosmin, doi verișori în vârstă de 25 de ani, din județul Dolj, au murit într-un teribil accident rutier. Mașina în care se aflau a ieșit de pe drum și s-a izbit de un stâlp electric. Aceștia nu erau singuri în mașină, ci alături de alți trei băieți. În urma accidentului cumplit, băieții cu vârste de 15, 22 și 26 de ani au fost răniți grav și transportați la spital de urgență.

Accidentul a avut loc în localitatea Dobridor din județul Dolj. Potrivit polițiștilor din județul Dolj, cei cinci tineri au plecat din localitatea Moțăței și se îndreptau către localitatea Unirea. La un moment dat, într-o curbă, șoferul în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat puternic în stâlpul de electricitate.

În cazul accidentului teribil, polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În momentul de față se desfoșoară cercetări pentru a se vedea cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Cei care îi cunoșteau pe tineri sunt devastați de durere

Cei care îi cunoșteau pe tineri sunt devastați de durere în aceste momente. Pe rețelele de socializare ale lui Flori și Cosmin au apărut foarte multe mesaje de tristețe, după ce s-au stins din viață cei doi verișori.

„Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace prietenul meu bun , nu am cuvinte sa spun cum am primit aceasta veste” / „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace prietenul meu bun! Ai fost mereu cu zâmbetul pe buze, obosit de la atâta muncă și trecând prin problemele vieții tot glumeț erai și așa te vom tine mereu în amintire! Nu-mi vine să cred nici acum! Dumnezeu să te primească în dreapta lui!” / „Drum lin către îngeri, fratior. Mereu o sa ai un loc la masa noastra, a prietenilor pe viața. Nu te vom uita niciodata” / „Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat. Veți rămâne veșnic în gândul meu”, sunt câteva dintre mesajele postate pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page