Press "Enter" to skip to content

Cine sunt, de fapt, castigatorii emisiunii Mireasa

Concurenții sezonului 7 al emisiunii „Mireasa”, difuzată de Antena 1, au trăit o zi plină de emoții în ziua de luni. Cele cinci cupluri finaliste au îmbrățișat calea căsătoriei, dar doar unul dintre ele a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 40.000 de euro. Finalele au fost deschise de o interpretare artistică a Claudiei Pătrășcan, care a cântat pentru cei cinci cupluri și familiile lor, iar apoi a venit momentul mult așteptat în care au rostit marea „DA!”.

Astfel, sezonul 7 al emisiunii „Mireasa” s-a încheiat într-un mod spectaculos. Cele cinci cupluri care au reușit să ajungă până în această etapă crucială a emisiunii și-au unit destinele într-un cadru de poveste, direct pe platoul Antena 1.

După ce au încheiat formalitățile legale ale căsătoriei, Hatice și Mihai, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio au trăit momente unice în finala sezonului 7 al emisiunii „Mireasa”.

Potrivit regulamentului, cuplul care s-a clasat pe primul loc în cadrul ceremoniei căsătoriei transmise în direct este declarat câștigător.

Astfel, în termenul stabilit conform regulamentului sezonului 6, cu maximum 90 de zile de la difuzarea Finalei, va avea loc înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro.

Pentru a primi premiul, cei doi câștigători trebuie să prezinte certificatul de căsătorie original, ca dovadă a faptului căsătoriei lor în curs.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page