Press "Enter" to skip to content

Cine este și cum arată iubita lui Cătălin Crișan: “Ne-am văzut și plăcut”. Artistul trăiește o nouă poveste de dragoste, după ce a trecut prin 2 divorțuri

La 56 de ani, Cătălin Crișan iubește din nou. Artistul este într-o relație cu o femeie pe nume Camelia, pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor timp de un an. Recent, artistul i-a oferit un inel și a vorbit despre cea care îl face fericit. I-a fost alături într-o perioadă extrem de dificilă.

Cine este iubita lui Cătălin Crișan

După mai bine de 10 ani de la al doilea divorț, Cătălin Crișan este din nou fericit, alături de o femeie despre care a vorbit recent. Artistul în vârstă de 56 de ani, care a trecut prin două divorțuri, se iubește cu o brunetă în vârstă de 48 de ani, pe nume Camelia.

Cei doi au o relație de aproximativ un an, iar femeia i-a fost alături în ultimele luni, care au fost foarte dificile pentru Cătălin Crișan. Cântărețul s-a confruntat cu probleme de sănătate și a ajuns pe masa de operație. Deși erau împreună de puțin timp. Camelia l-a sprijinit necondiționat, după cum a povestit chiar el.

”Este partenera mea de viață, împlinim un an. (…) Camelia o cheamă. (…) Important este că au fost cele două săptămâni înainte de operație, cele mai grele din viața mea, cele mai dureroase. Noi, practic, aveam vreo 7 luni de când ne cunoșteam. M-a ajutat extrem de mult, cu sufletul și la propriu. La un moment dat nu mai puteam să mă mișc deloc. Mai ales că nu aveam în spate ani de căsnicie sau relație, putea să spună: ‘Ești drăguț, mi-a făcut plăcere, dar când te vindeci sună-mă’.

A fost un calvar și pentru ea, și pentru mine. Dormeam adunat 20 – 25 de minute în fiecare noapte. Împreună cu niște prieteni, cu pătura, cărat prin mașini, dus la doctor, a fost lângă mine. Iar pentru mine contează extrem de mult lucrul acesta. Și prietenii mei i-au mulțumit, iar ea se enervează și zice: ‘Măi, nu ai de ce să îmi mulțumești, că îl iubesc pe omul ăsta’. Nu îi mulțumești cuiva care îl îngrijește pe omul pe care îl iubește. (…) Ce să spun? E o relație frumoasă, o relație pe care nu am mai avut-o.”, a povestit Cătălin Crișan, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cătălin Crișan a povestit că a cunoscut-o pe Camelia la o petrecere a unui prieten comun și a plăcut-o pe loc. Artistul spune că nu a mai simțit pentru nimeni ce simte în prezent și că iubita sa îl completează pe toate planurile. De curând, i-a oferit cadou un inel, însă nu pe cel de logodnă.

”A fost o treabă pe care nu am mai trăit-o așa. (…) Ne-am cunoscut la o zi de naștere a unui prieten comun. Ne-am văzut și plăcut. Fără vorbe, fără nimic. Ușor-ușor, ne-am transmis reciproc niște energii. E demonstrat că există energii care se atrag sau nu. La noi a fost reciprocă. Ceea ce se întâmplă de 11 luni… se întâmplă ceva ce nu am mai trăit.

I-am făcut cadou un inel. Nu de logodnă, unul care mi-a plăcut foarte mult. Nimic scump, fără diamante sau altceva. Ea, fiind un om pe picioarele ei, nu are nevoie de cadou scump de la nimeni. M-a impresionat bucuria – precum cea a unui copil! Și e un om de aproape 48 de ani. Plus că, la propriu, ne jucăm. Iubește animalele – ca și mine, are cățel. Avem foarte multe lucruri în comun pe care nu trebuie să le mai explicăm. Are o experiență de viață, o fetiță de 15 ani și jumătate. Deci, există o armonie fără cuvinte. Eu întotdeauna mi-am dorit o femeie să nu vorbesc cu ea, să înțeleagă fără a vorbi. Și se întâmplă. Și e reciproc”, a mai povestit artistul.

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori și are în total trei copii. Din prima căsătorie, cea cu Lucia Bubulac, artistul are un fiu și o fiică. A mai fost căsătorit între anii 2010 și 2013 cu Alina Cupșa, alături de care mai are o fată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page