Press "Enter" to skip to content

Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu, și ce meserie are. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe vedetă / FOTO

Vestea că Raluca Bădulescu a decis să divorțeze de Florin Stamin a șocat pe toată lumea, dar iată că în viața vedetei totul e lapte și miere de când a apărut noul ei iubit. Cine este, dar și cu ce se ocupă Rareș Gabriel Grigore, bărbatul care a reușit să îi cucerească inima blondinei.

  • Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Raluca Bădulescu
  • Cu ce se ocupă Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al vedetei

Raluca Bădulescu iubește din nou, după ce a luat decizia să divorțeze de Florin Stamin. Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al vedetei. Cu ce se ocupă bărbatul care a reușit să o cucerească pe blondină.

Cine este noul iubit al Ralucăi Bădulescu

Vedeta s-a despărțit de Florin Stamin după o frumoasă poveste de dragoste care a durat mai bine de un deceniu. Acum, Raluca Bădulescu iubește din nou, iar cel ce a reușit să o cucerească este Rareș Gabriel Grigore.

Deși a recunoscut în mod public că este îndrăgostită, Raluca Bădulescu nu a oferit prea multe detalii despre bărbatul care a apărut în viața ei. Cu toate astea, s-a aflat că noul iubit al vedetei este medic.

Raluca Bădulescu este foarte deschisă cu fanii ei, dar iată că de data aceasta a ales să fie discretă și să nu le mărturisească cine este bărbatul care a reușit să o cucerească, după ce a ales să încheie căsnicia cu Florin Stamin.

Ce a spus vedeta despre noul ei iubit

După cum bine știm cu toții, Raluca Bădulescu este tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar în cadrul unei emisiuni TV a dat marea veste că iubește din nou. Vedeta merge pe o idee foarte sănătoasă în viață și și-a ascultat inima.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.”, a declarat Raluca Bădulescu la o emisiune TV.

Raluca Bădulescu se bucură din plin de viață, iar chiar dacă a ales să se despartă de Florin Stamin, cei doi au rămas buni prieteni.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page