Press "Enter" to skip to content

Cine este noul iubit al cântăreței Mira. Artista e într-o relație cu un cunoscut influencer: „Am zis că seamănă cu Justin Bieber”

Cântăreața Mira a vorbit despre noua ei relație, în podcastul lui Mihai Morar. Interpreta unora dintre cele mai răsunătoare hituri se iubește cu un youtuber extrem de cunoscut.

Mira și-a găsit liniștea sufletească în brațele unui alt bărbat, după despărțirea de fostul ei iubit, Andrei Ivan.

Mira, în relație cu Levi Elekes

Artista a apărut într-un podcast alături de omul care a vrăjit-o, pe care, culmea, l-a agățat pe TikTok. Este vorba despre influencerul Levi Elekes, un băiat cu un succes destul de mare pe rețelele de socializare, în special pe Youtube.

Mira a spus că l-a descoperit pe Levi așa cum au făcut-o mai toți internauții. A urmărit câteva clipuri interesante cu acesta pe TikTok și apoi s-a gândit să îi scrie. Vedeta a fost fermecată de pildele și informațiile pe care Levi le prezenta în filmulețele sale.

„I-am scris, hei… Nu știu, i-am zis ceva. I-am zis doar că e foarte tare ceea ce faci. Te rog, dacă ai recomandări legate de cărți, mi-ar plăcea să-mi spui și mie. Am zis că seamănă cu Justin Bieber”, a declarat Mira în podcastul lui Mihai Morar.

Cei doi au vorbit despre conexiunea specială care s-a creat între ei, explicând ce impact a avut fiecare în viața celuilalt.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page