Press "Enter" to skip to content

Cine este, de fapt, sotia lui Jean de la Craiova (50 de ani). Paula, o superba balerina

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciati manelisti din Romania. Artistul este mereu in atentia publicului, dar putina lume stie cine este sotia lui. Paula Dumitrache este o femeie discreta si apare rar alaturi de sotul ei.

Solistul este un familist convins, dar nu apare la evenimente mondene si nici la emisiuni TV alaturi de sotia lui. Jean de la Craiova (50 de ani) si Paula Dumitrache s-au cunoscut in anul 1994 si a fost dragoste la prima vedere. Chiar daca au mai existat zvonuri ca artistul ar fi inselat-o, cei doi au o relatie solida.

Manelistul a dezvaluit ca partenera sa de viata este o femeie credincioasa, iar acesta este si motivul pentru care sta departe de lumina reflectoarelor. Cei doi au impreuna doi copii, pe Sabrina si Alexandru.

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase. La televiziune zice: Du-te tu. Nu a apărut la nicio emisiune, doar acum câțiva ani!”, a declarat azi manelistul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Paula Dumitrache a fost balerina si l-a cunoscut pe Jean de la Craiova in anul 1995, pe cand artistul cocheta cu sportul: facea scrima.

„Am făcut sport, dar nu eram prea atent, eu luam ghetele (…). Am făcut şi scrimă, de dragul la sabie. (…)”, a spus el, potrivit VIVA.ro.

In urma cu cativa ani, Jean s-a trezit in mijlocul unui scandal urias: s-a scris atunci ca si-ar fi inselat sotia cu o fosta colega de trupa. „Eu am o familie frumoasă şi Paulica, soţia mea, nu pune la suflet. Ea s-a amuzat când a văzut materialul. Eu am fost acolo la o zi onomastică, unde aveam o cântare. Petrecerea avea loc la acel hotel. Dacă voiam să fac ceva, nu făceam lângă casă”, a declarat artistul pe vremea aceea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page