Press "Enter" to skip to content

Cine este băiatul român în vârstă de 14 ani, împușcat mortal în Italia. Alexandru Ivan a fost ucis într-o stație de metrou din Roma

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, un copil a fost împușcat mortal în parcarea din apropierea unei stații de metrou din Roma. Băiatul a murit la scurt timp după ce paramedicii au ajuns la fața locului, iar tragedia i-a șocat pe membrii familiei și comunitatea, cei care spun că nu știu ca Alexandru Ivan să fi avut probleme cu cineva.

  • Cine este băiatul român în vârstă de 14 ani, împușcat mortal în Italia
  • Alexandru Ivan a fost ucis într-o stație de metrou din Roma

În timp ce anchetatorii încearcă să afle cine ar fi principalul suspect, poliția având deja numele unui băiat bănuit că l-ar fi împușcat pe Alexandru Ivan, familia îl plânge pe copilul în vârstă de 14 ani. Cei care l-au cunoscut spun că nu avea probleme cu nimeni și îl descriu drept un adolescent liniștit.

Cine este Alexandru Ivan, copilul împușcat mortal, într-o stație de metrou din Roma

Despre Alexandru Ivan s-a aflat că locuia de doi ani în Monte Compatri, potrivit stiridiaspora.ro. Copilul era crescut de mama și tatăl lui vitreg, împreună cu cei doi frați mai mici. Adolescentul era în clasa a VIII-a la institutul „Domenico Savio”, iar anul următor, avea să treacă la învățământul superior.

Unchiul lui îl descrie ca un băiat liniștit și nu știa să fi avut probleme cu cineva, mai ales că anchetatorii merg și pe varianta unei reglări de conturi, după ce, în aceeași seară, între Alexandru Ivan și un alt copil ar fi avut loc un conflict într-un bar.

Unchiul lui neagă că nepotul ar fi avut legătură cu lumea drogurilor

Bărbatul mai spune că nimeni din familie nu știe ca Alexandru Ivan să fi avut vreo legătură cu cineva din lumea drogurilor, deși anchetatorii iau în calcul și faptul că discuția care ar fi degenerat să fi pornit fix din acest motiv. Unchiul lui mai spune că nepotul nu lipsea de la școală și că avea o mare pasiune, mai exact fotbalul, împreună cu prietenii lui.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page