Press "Enter" to skip to content

Cine era Alexandra, tânăra din Suceava însărcinată în 8 luni care a murit chiar în ziua nunții sale. Mirele și-a pierdut cunoștința / FOTO

Tragedie de proporții în Suceava! Alexandra urma să devină mamă pentru prima dată, fiind însărcinată în opt luni. Visul ei și al lui Silviu, cel care urma să îi devină soț, era aproape să se îndeplinească. Din nefericire, Alexandra s-a stins din viață chiar în ziua nunții sale. Mirele a făcut atac de panică.

  • Nici bebelușul nu a mai putut fi salvat 
  • Alexandra fusese infectată cu COVID-19
  • La 20 de ani a fost operată pe cord

Lacrimi și suspine pentru Alexandra, o tânără de numai 24 de ani care s-a stins din viață chiar în momentele în care adevărata viață de abia începea. A murit chiar în ziua nunții sale, cu alesul inimii ei, Silviu.

Cine era Alexandra, tânăra care a murit în ziua nunții

Silviu este în continuare împietrit de durere. Atunci când a aflat, chiar în ziua nunții lor, că Alexandra nu mai este printre noi și că medicii nu au mai putut să o salveze, și-a pierdut cunoștința și a făcut un atac de panică.

Din data de 27 iulie, femeia a fost internată în spital, după ce fusese diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. S-a externat pe data de 2 august, la cerere, având în vedere că urma să se căsătorească.

Alexandra se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și starea ei nu era deloc stabilă, deoarece fusese operată pe cord la vârsta de 20 de ani. Deși medicii au dorit să o monitorizeze în continuare, tânăra însărcinată a decis să meargă acasă.

Nici bebelușul nu a mai putut fi salvat

Vineri seară, Alexandrei i s-a făcut rău și soțul ei a sunat la 112, potrivit Antena3.ro. Atunci când cadrele medicale de specialitate au ajuns la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor, tânăra era în stop cardio-respirator.

Imediat, Alexandra, tânăra însărcinată în opt luni, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Suceava. Medicii au depus toate eforturile necesare pentru a încerca să salveze măcar bebelușul.

Din păcate, nici bebelușul nu a mai putut fi salvat. Pe data de 20 august urma să aibă loc cununia religioasă și nunta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page