Press "Enter" to skip to content

Cine e Denisa, tânăra din Bumbești Jiu, care a murit la 19 ani, lovită de tren. Mama ei este avocată de succes

O fată de doar 19 ani din Bumbești-Jiu a murit după ce a fost lovită de tren, într-un tunel, pe calea ferată. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit aseară, într-un tunel de cale ferată din Valea Sadului. Mama ei este o persoană cunoscută, avocată de succes.

  • Cine e Denisa, tânăra din Bumbești Jiu, care a murit la 19 ani, lovită de tren
  • Mama ei este avocată de succes

Sfârșit tragic pentru o tânără de doar 19 ani! Fata s-a stins din viață după ce a fost lovită de tren. Potrivit informațiilor, Denisa se afla într-un tunel pe calea ferată, în Bumbeşti-Jiu, iar mecanicul de locomotivă nu a putut evita impactul.

Cine e Denisa, tânăra din Bumbești Jiu, care a murit la 19 ani, lovită de tren

Denisa, o tânăra din Bumbești Jiu, s-a stins din viață la vârsta de 19 ani, după ce a fost lovită de tren. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit seara trecută, într-un tunel de cale ferată din Valea Sadului.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs acest tragic accident și iau în calcul orice variantă, inclusiv cea în care fata să fi fost aruncată de cineva în fața trenului.

„La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au fost sesizați despre faptul că un tren a accidentat mortal o femeie. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tren care circula pe relația Craiova-Petroșani, între stațiile Valea Sadului și Meri, într-un tunel a accidentat mortal o femeie. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul femeii. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Oamenii legii nu exclud nici variana sinuciderii

Nu este exclusă nici variana sinuciderii. Denisa ar fi avut unele probleme de familie care ar fi putut să o împuingă spre acest gest necugetat. Potrivit unor informații, tânăra, care este fiica unei avocate de succes din Gorj, ar fi luat decizia de a-și încheia socotelile cu viața din cauza unor fotografii și filmulețe compromițătoare cu ea apărute în mediul online. Imaginile ar fi fost făcute publice de un coleg de-al ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page