Press "Enter" to skip to content

Cine e Andrei, tânărul șofer care a murit alături de fiul său în cumplitul accident din Sibiu. Partenera lui și-a pierdut familia pentru totdeauna

Andrei, un tânăr de doar 29 de ani, este șoferul decedat în accidentul terifiant care a avut loc miercuri dimineață în localitatea Copșa Mică din județul Sibiu. Rudele acestuia au numai cuvinte de laudă despre el.

În accidentul cumplit au murit un bebeluș de opt luni și un bărbat de 29 de ani. O tânără de 17 ani a fost rănită grav. Între timp, s-a aflat și identitatea victimelor acestui tragic eveniment rutier. Părinții micuțului mort în accident, Andrei și Carina, tocmai reveniseră din străinătate și voiau să se stabilească la Mediaș.

Înainte de accident, Andrei fusese în vizită la rude, iar în noaptea de marți spre miercuri, el și Carina se întoarceau înapoi în locuință. La ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș, a avut loc tragedia care le-a destrămat familia. Andrei a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Impactul a fost devastator. Andrei și fiul lui au murit, iar Carina a fost rănită grav.

Andrei a fost descris de rudele sale ca fiind un om muncitor și foarte cuminte. Toți apropiații sunt șocați de ce s-a întâmplat.

”Era un om muncitor, era foarte bun, foarte cuminte. Aseară a venit la noi în sat aici, în Șeica Mare, și voia să se întoarcă înapoi acasă la apartamentul lui. Pe la ora 3, așa am aflat, a venit cineva și m-a anunțat că a făcut Andrei accident. Copilul, numai de el știam, că a murit. Pe urmă, când s-a dus băiatul și a văzut care e problema, ne-a spus că și el a murit. Noi știm că a plecat acasă. După cum am aflat, pe la ora 2 a plecat acasă, din Șeica Mare”, a declarat Maria Velțan, verișoara tânărului decedat, citată de Ora de Sibiu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page