Press "Enter" to skip to content

Cine a fost, de fapt, prima iubire a lui Petrică Mîțu Stoian? Mama artistului și-o dorea de noră: „Toată lumea credea că se vor lua”

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a scos la iveală amănunte neștiute despre artist. Recent, într-un interviu acordat Fanatik.ro, una dintre vecinele regretatului solist, alături de care acesta a copilărit la Isverna, a povestit despre prima iubire a bărbatului, din vremea adolescenței.

Cine a fost Domnica, prima iubire a lui Petrică Mîțu Stoian?

Amintirile cu Petrică Mîțu Stoian au rămas puternic întipărite în inima celor care îl cunoșteau, chiar și după moartea acestuia. Lia, una dintre vecinele artistului de la Isverna, locul în care solistul s-a născut și și-a petrecut copilăria, a fost una dintre cele mai apropiate persoane ale familiei lui Mîțu Stoian, cunoscându-l îndeaproape pe cântăreț.

Printre poveștile despre interpret, ea și-a adus aminte și de prima iubire a artistului din adolescență, Domnica, cu care era coleg de clasă.

Lia a dezvăluit că pe atunci toată lumea credea că Petrică Mîțu Stoian și tânăra se vor căsători, însă destinul a făcut ca drumurile lor să se despartă, după terminarea liceului: „Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica. Se plimbau toată ziua împruenă pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua. Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar.

Dar, de despărțit, cred că s-au despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină.”, a declarat vecina regretatului cântăreț, pentru sursa citată.

Mama lui Petrică Mîțu Stoian își dorea ca Domnica să îi fie noră

Chiar dacă Petrică Mîțu Stoian avea planuri mărețe pentru viitorul lui, se pare că mama artistului și-ar fi dorit foarte mult ca fiul ei să se căsătorească cu Domnica și să rămână la Isverna: „Îl voia așezat la casa lui, lângă ei, aici, în Isverna.

Se gândeau să își facă aici un rost, nu să se spetească în mină.”, a povestit Lia, vecina din copilărie a cântărețului, pentru sursa amintită.

Familia artistului nu a fost deloc dezamăgită, însă, atunci când Mîțu Stoian s-a căsătorit cu Carmen, unica lui soție, de care a divorțat mulți ani mai târziu: „Mama lui era încântată că s-a căsătorit cu acea femeie. Spera să o facă bunică, mama lui și-a dorit foarte mult nepoți și de la el, nu doar de la surorile lui. Voia ca numele Stoian să meargă mai departe. Dar Petrică a divorțat, nu s-a mai recăsătorit și nici nu a făcut copii. Mama lui i-a reproșat până la bătrânețe asta”, a mai adăugat Lia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page