Press "Enter" to skip to content

Cine a fost Cătălin Ștefănescu. Sportivul a murit înecat într-un lac, la doar 29 de ani

Federația Română de Culturism și Fitness este în doliu și asta pentru că a murit Cătălin Ștefănescu. Sportivul s-a stins din viață înecat într-un lac, la vârsta de doar 29 de ani. Cu toate acestea, nu mulți știu cine era acesta. Iată cine era Cătălin Ștefănescu!

  • Detalii despre Cătălin Ștefănescu
  • Sportivul a murit ieri

Cine a fost Cătălin Ștefănescu

Cătălin Ștefănescu a fost un campion național și balcanic la culturism. Tânărul în vârstă de 29 de ani, care s-a stins din viață în urmă cu doar o zi, a fost prezent în paginile revistei Municipiul Târgoviște, iar asta datorită performanțelor în sport, dar și datorită caracterului exemplar pe care îl avea. De asemenea, a făcut performanță și datorită modestiei și bucuriei pe care le avea în momentul în care se afla în sala de sport.

Sportivul petrecea foarte multe ore în sala de fitness, fiind pasionat de culturism. Tânărul îi ajuta foarte mult pe cei care mergeau la sală să facă performanță, iar el îi încuraja să adopte un stil de viață sănătos.

Sportivul a murit ieri

Cătălin Ștefănescu a murit ieri, pe data de 9 iulie 2023. Campionul național și balcanic la culturism s-ar fi înecat în timp ce se afla la pescuit. După ce a murit, sportivul a lăsat multă durere în sufletul celor care îl cunoșteau și al familiei.

Pe pagina lui personală de Facebook au apărut sute de mesaje de condoleanțe și foarte mulți au scris că sunt sfâșiați de această veste tragică.

„O veste care m-a pus la pământ și ne-a dărâmat pe toți! Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag și bun, drum lin către îngeri! Ai fost, ești și vei rămâne un campion!”; „Rămas bun prieten drag, nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te ierte!”; Drum lin drag coleg și OM cu suflet mare!”; Brendi…. Dumnezeu să te odihnească în pace frate!”, au fost doar câteva din mesajele lăsate pe Facebook-ul lui.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page