Press "Enter" to skip to content

CFR Călători anunță rute din București către Istanbul, Sofia și Varna începând cu 14 iunie

CFR Călători a făcut public faptul că, începând cu data de 14 iunie, locuitorii din România vor avea o nouă opțiune de călătorie cu trenul către Istanbul, Varna și Sofia.

Această nouă facilitate va oferi călătorilor o conexiune directă și accesibilă către aceste orașe internaționale, iar biletele sunt deja disponibile pentru achiziționare.

Trenul internațional „România” va fi în circulație zilnic între București și Istanbul/Halkali, precum și între București și Varna și Sofia.

Pasagerii vor putea alege să călătorească confortabil în vagoanele cușetă pentru ruta București-Istanbul, la un tarif de 56 de euro (aproximativ 280 de lei).

Prețurile pentru biletele la clasa a 2-a către Varna și Sofia sunt de 31 de euro (aproximativ 154 de lei) și, respectiv, 32 de euro (aproximativ 160 de lei).

Orele si durate de funcționare

Trenul va fi in fiecare zi la ora 10:47 din Gara de Nord București, si ajunge la destinațiile respective conform următorului orar:

Istanbul/Halkali la ora 06:34
Varna la ora 20:55
Sofia la ora 20:21

Orele de întoarcere sunt stabilite pentru ora 20:00 de la Istanbul, cu sosire la București la ora 17:17, pentru Varna la ora 07:45, iar pentru Sofia la ora 07:00, cu sosire la București la ora 17:17.

Trenul internațional “România” va fi în funcțiune timp de patru luni, începând cu data de 14 iunie și până la 14 octombrie 2024.

Pentru a achiziționa bilete, călătorii pot apela la stațiile sau agențiile de voiaj CFR Călători care servesc traficul internațional sau pot accesa site-ul oficial al companiei pentru achiziționarea online.

Prin această rută nouă către destinații internaționale, CFR Călători oferă oportunitatea călătorilor de a explora noi orașe într-un mod confortabil și accesibil.

Nu pierdeți șansa de a călători cu trenul “România” și de a descoperi bogăția culturală și frumusețea unor orașe fascinante din Europa de Est.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page