Press "Enter" to skip to content

Celine Dion, prima declarație după ce problemele de sănătate au țintuit-o la pat

Nu sunt vești prea bune despre Celine Dion. Artista care este așteptată și în România și-a amânat toate concertele pe care urma să le aibă în Europa în acest an. Iar motivele sunt legate, cum era de așteptat, de starea de sănătate a celebrei artiste, care o forțează să stea departe de scenă.

Concertele lui Celine Dion din turneul ”Courage”, care erau deja programate în Europa pentru anul acesta, au fost anulate din cauza problemelor de sănătate de care suferă faimoasa artistă, scrie AFP.

„Îmi pare atât de rău că trebuie să schimb încă o dată datele turneului meu din Europa; prima dată s-a întâmplat din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele”, spune artista în vârstă de 54 de ani.

Celine Dion, despre problemele de sanatate

În vârstă de 54 de ani, Celine Dion a fost diagnosticată cu distrofie musculară. Artista a anunțat, în toamna lui 2021, că suferă din pricina spasmelor musculare. Cunoscută sub numele de degenerescență musculară, boala încă dă mari bătăi de cap specialiștilor din medicină.

Vizibil slăbită, Celine Dion s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimele luni. Iar problemele de sănătate au făcut-o să-și anuleze toate concertele deja programate de după pandemie.

„Mă simt puţin mai bine… dar mi se întâmplă să am încă spasme. Pentru a fi pe scenă, trebuie să fiu în cea mai bună formă. Și ca să fiu sinceră, mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită, dar nu sunt deocamdată complet pregătită. Fac tot ce ţine de mine pentru a reveni 100% şi să urc din nou pe scenă, pentru că este ceea ce meritaţi”, a declarat Celine Dion.

În luna ianuarie, Celine Dion anunțase că anulează o parte din spectacolele nord-americane din acest turneu din cauza problemelor de sănătate. Acum, artista e nevoită să amâne până în 2023 și reprezentațiile din Europa. Cântăreața le-a mulțumit fanilor pentru înţelegere și „loialitate”, într-un clip publicat pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page