Press "Enter" to skip to content

Cele mai mari secrete ale Reginei Elisabeta. Suverana nu ar fi vrut să se afle niciodată

Moartea Reginei Elisabeta a venit ca un șoc pentru toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta ca Suverana să ne părăsească tocmai acum. Rămân în urmă lacrimi și durere, o întreagă istorie, dar si o mulțime de secrete. Află de aici cele mai interesante detalii despre conducătoarea Marii Britanii, despre care aceasta nu ar fi vrut ca ceilalți să afle.

Regina, o viață de poveste

Regina a avut, cu adevărat, o viață de poveste, pe care mulți nici nu și-o pot imagina. Suverana a avut multe secrete, cum era de așteptat, dar toate acestea o fac o conducătoare si mai interesantă. Multe s-au aflat în timp, iar altele au ieșit la iveală abia acum.

Se pare că regina Elisabeta nu a avut niciodată permis de conducere și nu a purtat centura de siguranță. Deși a condus cele mai luxoase mașini până la 93 de ani și chiar era aptă să conducă ambulanțe, niciodată nu a avut permis și nu a dat un examen în acest sens. De altfel, nu avea nici pașaport, fiind un document ce trebuia semnat de monarh.

Înainte de a merge la culcare, regina Elisabeta a II-a obișnuia să bea un pahar de șampanie Bollinger, Krug sau Lanson, pentru a dormi mai bine. În plus, nu împărțea camera cu prințul Philip, pe motiv că sforăitul lui sau doar mișcarea în vis i-ar putea înrăutăți calitatea somnului

Secretul longevității Reginei

Regina ne-a părăsit la venerabila vârstă de 96 de ani. A dus o viață frumoasă, de poveste, iar mulți se întreabă care a fost secretul longevității sale. Toată lumea și-ar dori un trai bun și îndelungat și mulți cred că suverana a deținut secretul pentru asta.

Chiar dacă a avut multe griji și responsabilități, Regina a încercat să ducă mereu un stil de viață sănătos, ceea ce i-a lungit cu adevărat viața. Aceasta nu a mâncat niciodată alimente nesănătoase și a interzis în meniul de la Palat pastele, orezul și cartofii din cauza excesului de amidon. În schimb, iubea carnea de pui și fructele și legumele naturale.

Regina ura, de asemenea, și mâncarea cu prea multă ceapă sau usturoi, dar adora mâncărurile din vânat. Iubea, însă, prăjiturile și avea câteva preparate favorite, pe care le servea de obicei la ceaiul de seara.

Cel mai important, nu se atingea de mâncăruri cu margini ascuțite, pe motiv că acestea reprezintă un semn ce prevestește răul și că cineva intenționează să răstoarne tronul Marii Britanii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page