Press "Enter" to skip to content

Ceaiuri cu puternic efect antiinflamator. Sunt băute de persoanele care trăiesc peste 100 de ani

Multe ceaiuri consumate sunt bune pentru sănătatea organismului uman, însă doar câteva ceaiuri au un puternic efect antiinflamator. Aceste ceaiuri sunt consumate atât în România, cât și în străinătate, populare în Grecia sau Sardinia. De asemenea, ele sunt băute de persoanele care trăiesc peste 100 de ani.

  • Ceaiurile care au un puternic efect antiinflamator
  • Sunt consumate de persoanele care trăiesc peste 100 de ani

Câteva ceaiuri au un puternic efect antiinflamator, iar aceste ceaiuri sunt consumate de persoanele care ajung chiar și până la vârsta de peste 100 de ani. Iată despre ce băuturi este vorba!

Ceaiurile care au un puternic efect antiinflamator

Ceai verde

Ceaiul verde este băut regulat de japonezi, care au descoperit că este un ceai cu un puternic efect antiinflamator. Studiile clinice au demonstrat faptul că acest tip de ceai este extrem de benefic pentru sănătate și aduce efecte pozitive asupra sănătății.

De asemenea, acest ceai consolidează sănătatea sistemului cardiovascular. Potrivit Medical News Today, ceaiul verde conține un aminoacid ce îmbunătățește orcui starea de spirit, dar ajută și funcțiile cognitive ale corpului uman.

Ceai de plante

În Grecia, localnicii consumă de fiecare dată ceaiuri de plante, iar cele mai populare sunt ceaiurile de infuzie de rozmarin, păpădie și salvie sălbatică. Aceste ceaiuri au un puternic efect antiinflamator.

Potrivit Well and Good, datoriă acestor ceaiuri, în Grecia există extrem de puține cazuri de demență sau persoane care au boli cronice de sănătate. Aceste tipuri de ceai sunt recomandate la orice vârstă.

Ceai de ciulin de lapte

Ceaiul de ciulin de lapte este specific zonei Sardiniei, iar localnicii îl consumă destul de des. Acest tip de ceai, ca și cele de mai sus, are un puternic efect antiinflamator și este extrem de benefic pentru sănătatea corpului uman.

Se știe despre ceaiul de ciulin de lapte că elimină toxinele prezente în organism, luptă împotriva unor tipuri de cancer și stochează minerale și vitamine esențiale pentru organismul uman.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page