Press "Enter" to skip to content

Cea mai puternica rugaciune pentru dezlegare de farmece. Cand se rosteste si cum

Una din fricile cele mai mari ale unei persoane este ca se fac asupra ei farmece. Cea mai puternica rugaciune pentru dezlegare de farmece este considerate rugaciunea Sfantului Ciprian pe care o puteti citi mai jos.

Cea mai puternica rugaciune pentru dezlegare de farmece. Preotii considera, insa, ca rugaciunile pentru dezlegarea de farmece si blesteme nu trebuie facute fara sa fi vorbit inainte cu un duhovnic. Caci, in cazurile de vraji, blesteme sau orice alte lucrari diavolesti, este nevoie de mai multi pasi. Printre acestea se numara spovedania, impartasirea, maslul, canonul de rugaciune. Desi rugaciunile se pot rosti oricand si de catre oricine, fiecare situatie in parte trebuie cantarita de un preot. Acesta va sti ce e de facut in acest sens.

Cea mai puternica rugaciune pentru dezlegare de farmece – Rugaciunea Sf. Ciprian

Stapane, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti, Imparatul imparatiilor si Domnul domnilor, slava Tie.

Tu cel care locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai, revarsa ploaia la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa dea roadele lui, copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor, femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecului, acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti.

Si dezleaga pe robuI Tau (numele) impreuna cu toate ale casei lui, de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice.
Impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri, toata lucrarea satanei, Tu cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea PreaSfantului Tau nume.

Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul, si dezleaga pe robul Tau (numele), de toate legaturile satanei si daca este legat in cer sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare. Sau cu fier sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om. Sau cu al pasarilor, sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte. Sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal sau gheare de pasare. Sau prin serpi (vii sau morti), sau prin pamantul mortilor, sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in clipa aceasta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.

Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarma si distruge acum, lucrarile magiei. Iar pe robul Tau (numele), pazeste-l cu toti ai casei lui de toate uneltirile diavolesti.
Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Crucii Tale toate puterile potrivnice.

Pustieste, distruge si departeaza pentru totdeauna lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (numele).

Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul robul Tau cu toti ai casei mele si dezleaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia. Si de toate ratacirile si greselile, stiute si nestiute, pentru sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci.

Amin!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page