Press "Enter" to skip to content

Ce tarif are Georgiana Lobonț pentru o cântare și câți bani face din YouTube. Cântăreața stă pe un munte de bani

Ziua nunții este cea mai importantă pentru fiecare cuplu, iar în această zi specială, pe lângă mâncare și multe altele, muzica este extrem de importantă. Ei bine, dacă te-ai gândit să o chemi pe Georgiana Lobonț să-ți cânte la nuntă, află că tariful ei nu este pentru orice buzunar. Iată ce tarif are celebra artistă pentru o cântare și câți bani face din YouTube! Cântăreața stă pe un munte de bani.

  • Ce tarif are Georgiana Lobonț pentru o cântare și câți bani face din YouTube
  • Celebra artistă stă pe un munte de bani

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi din țară, astfel că fanii o recunosc drept „Prințesa muzicii populare din Ardeal”. Artista are un tarif destul de mare pentru evenimente, asta dacă și tu te gândești să o chemi la nuntă, botez sau orice alt eveniment. Câți bani primește ea la cântări și câți bani face din pagina de YouTube.

Ce tarif are Georgiana Lobonț pentru o cântare și câți bani face din YouTube

La evenimentele la care este chemată, Georgiana Lobonț primește peste 4.000 de euro pe oră, astfel că artista chiar trăiește pe un munte de bani. Pe lângă aceste evenimente, cântăreața mai face bani și din YouTube.

Potrivit unor statistici de pe Social Blade, cu un singur video pe rețeaua socială YouTube, celebra artistă câștigă până la 390 de dolari pe zi. Pe săptămână, Georgiana Lobonț are peste 680.000 de vizualizări pe YouTube, iar aceste vizualizări îi aduc un venit cuprins între 171 și 2.700 de dolari. Așadar, din trei milioane de vizualizări pe YouTube, la finalul unei singure luni, artista poateajunge să încaseze până la 11.700 de dolari.

Ce a făcut artista cu primii bani câștigați din muzică

În urmă cu un an și câteva luni, Georgiana Lobonț le spunea fanilor ei ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică. Așadar, artista spunea pe atunci că și-a cumpărat bijuterii din primii ei bani făcuți din cântări.

„Cu primii mei bani pe care i-am făcut eu din cântat de la un concurs, am primit vreo 10-12 milioane premiu, m-am dus la Cluj cu o prietenă și mi-am cumpărat un lănțișor din aur, cu pandantiv cu inimioară și pietricele, și o brațară. Din primii mei bănuți mi-am cumpărat bijuterii”, a spus artista atunci pe Instagram.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page