Press "Enter" to skip to content

Ce spune ora la care te-ai născut despre personalitatea ta! Dezvăluirile făcute de specialiști

Potrivit specialiștilor, poziția Soarelui, a Lunii și a planetelor, la momentul nașterii, spune multe despre personalitățile noastre și, într-o anumită măsură, despre călătoriile noastre pe pământ. Această teorie nu a fost tocmai susținută de toți experții, dar nici nu a fost complet ridiculizată.

  • Ora la care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta
  • Ce dezvăluiri fac specialiștii

Majoritatea persoanelor care s-au născut sub un anumit semn solar sau într-un anumit moment al zilei, s-au dovedit a avea trăsături de personalitate similare, care sunt destul de distincte de persoanele născute sub un semn solar diferit sau la un moment diferit al zilei. De fapt, studiile sunt în curs pentru a descifra exact relația dintre ora nașterii cuiva și personalitatea sa.

Ora la care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta

Dacă nu crezi că ora din certificatul tău de naștere „este doar un număr”, și facă aceste „seturi de fapte mai puțin cunoscute, dar interesante despre ora nașterii” te intrigă și te fascinează, în rândurile de mai jos vei afla mai multe despre ce spune ora nașterii despre personalitatea ta.

Te-ai născut în zori, între orele 4 AM – 6 AM?

Oamenii născuți în zorii zilei sunt foarte persistenți. Ei se confruntă direct cu toate provocările și nimic nu îi copleșește cu adevărat. Sunt foarte muncitori și inteligenți și tind să țintească spre stele.

Te-ai născut între orele 6 AM – 8 AM?

Dacă ești un bebeluș care s-a născut de dimineață, este foarte probabil să experimentezi lucruri misterioase care se întâmplă în viața ta. Mintea ta este liniștită de cele mai multe ori, ceea ce este un atribut foarte mare cu care poți să te lauzi. Dar, pe de altă parte, ești destul de cheltuitor și asta te poate pune într-o situație dificilă într-o zi. În timp ce abordezi aspectele pozitive, nu uita să lucrezi la aspectele negative ale personalității tale.

Te-ai născut între orele 8 AM – 10 AM?

Dacă ai venit pe lume la ora „micului dejun”, ești viața și sufletul fiecărei petreceri! Echilibrezi foarte bine familia și prietenii. Zeița bogăției nu te părăsește niciodată și tu ești unul dintre cei mai norocoși! Pe de altă parte, ai tendința să iei decizii impulsive și adesea lași frustrările să te înnebunească.

Dacă te-ai născut între 10:00 și 12:00, este foarte probabil ca succesul să fie geamănul tău siamez. Indiferent ce profesie alegi, succesul este aproape garantat! Oamenii născuți în acest interval de timp sunt, de asemenea, venerați pentru intelectul lor și modul în care înfruntă viața.

Persoanele născute la ora după-amiezii, între 12:00 și 14:00, au abilități inteligente de a lua decizii. Călătorind în jurul lumii fie pentru afaceri, fie pentru plăcere, este un atribut tipic pentru astfel de oameni.

Cei născuți între 14:00 și 16:00, ar putea fi experți contabili, consilieri financiar sau chiar ar putea lucra pentru o bancă. Cu toate acestea, atenție, deoarece se spune că persoanele născute în acest moment al zilei pot intra într-o zi într-o chestiune juridică.

Oamenii născuți între orele 16:00 și 18:00, sunt foarte responsabili. Viața lor după căsătorie ar putea schimba jocul pentru ei. Sunt foarte pretențioși și ajung să adopte o profesie care nu pune capăt abilităților lor creative de comunicare.

Cei născuți între 18:00 și 20:00, sunt foarte sociabili. Familia și prietenii reprezintă totul pentru ei! Pe de altă parte, tind să-și facă prietenii prioritatea lor principală. Familia ocupă, în general, al doilea loc pe lista de priorități pentru persoanele născute în acest moment al zilei.

Persoanele născute între orele 20:00 și 22:00, sunt foarte creative și te ajută să treci acea linie subțire dintre pasiune și profesie, după care mulți tânjesc până în prezent.

Te-ai născut între orele 22:00 și 12:00 AM? Dacă răspunsul tău este da, atunci ești o personalitate foarte pragmatică. Oamenii născuți la această oră sunt și ei foarte responsabili și ajung să fie în crestele vieții, doar prin propriile fapte.

Oamenii născuți între 12:00 AM și 2:00 AM, sunt oameni inteligenți, care iubesc aventura. Vor avea o pasiune pentru călătorii și aleg în mare parte o profesie care este legată de mass-media.

Dacă te-ai născut între orele 2 AM – 4 AM, trebuie să fii o persoană foarte optimistă. Oamenii născuți în acest moment al zilei sunt iubitori de mâncare și, cel mai probabil, lucrează în domeniul catering sau al restaurantelor. Au relații grozave și sunt puternici din punct de vedere financiar. Acest lucru face ca cele mai bune din ambele lumi să fie ușor accesibile lor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page