Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă dacă pui o pungă de plastic peste mătură. Trucul care le va fi de mare ajutor gospodinelor

Nu este un secret pentru nimeni faptul că multe gospodine au început să folosească trucuri pentru gătit, curățenie și chiar și grădinărit. Tu știai până acum ce se întâmplă dacă pui o pungă de plastic peste mătură? Îți prezentăm o metodă care îți va fi de mare ajutor atunci când vrei să îți cureți locuința.

  • De ce e bine să pui o pungă de plastic peste mătură
  • Trucul care îți va face treaba mai ușoară

Curățenia este la ordinea zilei pentru orice gospodină, însă te-ai gândit vreodată că treaba pe care o faci poate fi mai ușoară decât de obicei dacă te folosești de diferite metode? Iată de ce este bine să pui o pungă de plastic peste mătură.

De ce e bine să pui o pungă de plastic peste mătură

Metoda pe care ți-o prezentăm te va ajuta să cureți cu ușurință parchetul sau gresia. Te-ai săturat de părul de pe podea și ți se pare că nu scapi de el chiar dacă faci ordine în fiecare zi? Această problemă va fi de domeniul trecutului dacă folosești trucul prezentat mai jos.

Dacă nu ai un aspirator, cu siguranță că îți este foarte greu să cureți părul de pe podea sau covor. Învelește capul de la mătură cu o pungă de plastic normală, leag-o, iar apoi nu îți mai rămâne decât să o folosești.

În cazul covoarelor, acest truc nu îți va fi de mare ajutor, așa că îți sugerăm să îl cureți cu o perie, iar ulterior să folosești mătura sau aspiratorul. Pentru a-ți face treaba mai ușoară poți să pulverizezi înainte cu puțin balsam de rufe amestecat cu apă.

Motivul pentru care trebuie să ții o mătură după uşa de la intrarea în casă

Ți s-a întâmplat ca în timpul unei vizite să vezi că o persoană ține mătura la ușa de la intrare în casă, însă nu te gândeai că acest obicei are o semnificație? Ei bine, se spune că este bine să o lași acolo pentru că ar proteja întreaga familie, dar și locuința de duhurile rele.

Cu toate astea, mătura nu trebuie lăsată oricum, ci cu coada în jos și perii în sus. Unii spun că acesta este in semn de protecție și multe persoane nu renunță la obicei, fiind sigure de rezultatele lui.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page