Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă dacă pui coji de banană în ghiveciul florilor și pui apă peste ele. Trucul care face minuni pentru plantele tale

Sunt foarte multe persoane care iubesc florile, și au acasă diferite plante colorate, pe care încearcă să le îngrijească așa cum știu mai bine, pentru ca ele să se păstreze, odată cu trecerea timpului, exact așa cum au fost cumpărate din magazin, sau, de ce nu, să fie și mai înfloritoare, și mai frumoase. Ce se întâmplă dacă pui coji de banană în ghiveciul florilor și pui apă peste ele. Trucul care face minuni pentru plantele tale.

  • Ce se întâmplă dacă pui coji de banană în ghiveciul florilor și pui apă peste ele
  • Trucul care face minuni pentru plantele tale
  • Plantele tale îți vor fi recunoscătoare

“Acolo unde înfloresc florile există încă speranță.” Iar acolo unde există speranță există viață și lumină, există posibilitatea de a găsi dragostea, iubirea, înțelepciunea și frumusețea din tine, frumusețea vieții… fericirea, spune un citat al fostei prime doamne a Americii, Lady Bird Johnson. se mai spune că florile sunt cadoul naturii pentru oameni, de aceea, noi trebuie să le oferim cea mai bună îngrijire. Ce se întâmplă dacă pui coji de banană în ghiveciul florilor și pui apă peste ele. Trucul care face minuni pentru plantele tale.

Ce se întâmplă dacă pui coji de banană în ghiveciul florilor și pui apă peste ele

Sunt foarte puțini oameni pe lumea asta cărora nu le plac florile. De ce spunem asta? Pentru că omul, în general, are nevoie de frumusețe și de artă în jurul lui. Fără flori n-ar exista picturi celebre, sau fotografii senzaționale. Unde mai pui, că florile, fie ele în buchet, sau în ghiveci, sunt și un cadou perfect pentru cei pe care îi iubim.

Iată ce trebuie să faceți dacă aveți acasă flori cărora vreți să le oferiți cea mai bună îngrijire. Acest remediu pe care o să vi-i împărtășim e capabil să facă minuni chiar și cu plantele aproape ofilite.

  • pisați o banană cu furculița și turnați deasupra un pahar cu apă. Acest truc vă va ajuta să salvați o plantă care pare să își piardă din frumusețe;
  • puteți folosi amestecul de miez de banană și apă direct în sol;
  • coaja de banană este un îngrășământ mult mai ieftin decât miezul de banane. acoperiți coaja cu apă și lăsați-o peste noapte;
  • amestecați 1 parte din cocktail-ul energizant de coajă de banană cu 5 părți de apă;
  • udați plantele în mod regulat cu acest remediu minune;

Cojile de banană, îngrășământ natural

Bananele sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le au pentru sănătate, atât pentru oameni, dar iată că fac minuni și pentru plante.

Cojile de banane sunt cel mai bun îngrășământ pentru plantele de cameră, dar și pentru plantele din gradini. Ele pot fi folosite imediat ce bananele au fost mâncate, adică în stare proaspată, cât și uscate, sub formă de pulbere.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page