Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă dacă îți dai cu sare pe păr. Trucul care îți va schimba complet podoaba capilară

Ce se întâmplă dacă îți dai cu sare pe păr. Chiar dacă pare greu de crezut, acest aliment face minuni pentru podoaba capilară. Vei economisi timp, bani, iar toată lumea din jurul tău te va invidia. Vezi mai jos cum îți poți face un păr mai sănătos și strălucitor.

Ce se întâmplă dacă îți dai cu sare pe păr. În primul rând, acest truc este potrivit pentru persoanele care au mătreață. Sarea va absorbi excesul de ulei și umiditate de pe scalp și, de asemenea, va îndepărta cojițele în timpul spălării. Tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate mică pe scalp și să masezi, apoi să te speli în mod obișnuit.

Mai mult, exfolierea scalpului cu un amestec de șampon și sare oferă rapid un efect de fixare al părului. Astfel că, podoaba capilară va părea mai voluminoasă și, cu timpul, firul de păr se va îngroșa. Ia cât de mult șampon ai nevoie în palmă și pune o cantitate generoasă de sare. Masează ușor și lasă amestecul să acționeze timp de câteva minute, apoi clătește cu apă rece- atât cât poți suporta.

Ce se întâmplă dacă îți dai cu sare pe păr

De asemenea, poți să aplici sare pe păr dacă vrei ca acesta să crească mai repede. Este cel mai ieftin ingredient care stopează căderea părului. Aceasta deschide porii blocați pe scalp și este necesar doar să te masezi cu puțin ulei și sare de câteva ori pe săptămână.

În plus, dacă te confrunți cu părul gras, atunci sarea este tot ce ai nevoie. Va regla secrețiile din glandele sebacee- responsabile pentru eliberarea uleiurilor și va îmbunătăți calitatea podoabei capilare.

Sare de mare îmbunătățește și circulația sângelui la nivelul scalpului. Multiplele minerale care se găsesc în compoziție, calciu, zinc, magneziu, bromură, sulf și clorură de sodiu, se combină pentru a face părul o altă textură, volum, strălucire și rezistență, notează dcmedical.ro.

Ingrediente-minune pe care să le adaugi în șampon

Căderea părului este o problemă cu care foarte multe persoane se confruntă, dar există câteva trucuri simple pentru a preveni acest fenomen neplăcut. Unul dintre acestea este adăugarea unor ingrediente în șampon. Veți crea un produs care curăță eficient, dar și revitalizează firul de păr.

Această problemă poate fi cauzată de diverși factori, precum lipsa nutrienților esențiali, schimbări hormonale sau stres, dar și din cauza produselor chimice dure. Pentru ca acest lucru să fie combătut, trebuie să cunoști factorii care duc la pierderea excesivă a firelor de păr.

Îngrijirea regulată a părului și utilizarea produselor potrivite pot combate căderea acestuia. Specialiștii spun că anumite uleiuri esențiale adăugate în șampon pot duce la revitalizarea podoabei capilare. Este important ca șamponul să fie unul natural, cu pH neutru. Iată ce uleiuri puteți adăuga în produsul cu care vă spălați pe cap. (Vezi AICI ce uleiuri poți folosi)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page