Press "Enter" to skip to content

CE SALARIU ARE DANI OŢIL LA NEATZA? SUMA INCREDIBILĂ PE CARE O PRIMEŞTE DUPĂ 14 ANI LA ANTENA 1

Dani Oțil a știut întotdeauna cum să atragă publicul. În fiecare dimineață, telespectatorii îl pot urmări la Antena 1, în emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Răzvan Simion. De-a lungul anilor, actualul partener al Gabrielei Prisăcariu a reușit să câștige sume mari de bani. Află, în continuare, ce salariu fabulos are acesta.

Emisiunea pe care Dani Oțil o prezintă la Antena 1 se află în topul audiențelor. Prezentatorul TV este simpatizat de public, iar șefii lui sunt conștienți că merită un salariu pe măsură. Pe care, de altfel, colegul de platou al lui Răzvan Simion îl și primește.

Dani Oțil ar încasa, în fiecare lună, 18.000 de lei. Un salariu fabulos, la care mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să vizeze. Ce-i drept, iubitul Gabrielei Prisăcariu merită fiecare bănuț, iar de partea lui sunt audiențele pe care emisiunea matinală de la Antena 1 le atinge în fiecare dimineață. Grație acestei remunerații, Dani Oțil a reușit, până acum, să strângă o sumă deloc de neglijat.

Răzvan Simion și Dani Oțil, pe TV de ani de zile

Dani Oțil și Răzvan Simion fac o echipă perfectă. Cei doi “matinali” se completează de minune și au ajuns în topul preferințelor telespectatorilor. Împreună formează un duo spectaculos, lucru certificat în anii de carieră.

Se întâmplă foarte des să avem astfel de discuții, mai ales în ceea ce privește momentele din emisiune. El este un artist, iar eu sunt un om calculat, pragmatic. Întotdeauna, când discutăm despre asta, Răzvan vrea să facă totul cât mai spectaculos, cât mai pompos. ar eu mereu cer detalii tehnice, întreb câte minute durează, cum se realizează și așa mai departe. Când văd că se enervează îi spun: Bine, facem cum zici tu, dar prezint eu momentul!”, a declarat Dani Oțil, în urmă cu ceva timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page