Press "Enter" to skip to content

Ce să nu porți niciodată la o nuntă. Toate femeile ar trebui să știe asta

Probabil și tu ai foarte mulți în acest an, mai ales că vine vara și majoritatea persoanelor aleg să țină marele eveniment în acest sezon. Ei bine, noi îți vom prezenta ce să nu porți niciodată la o nuntă. Toate femeile ar trebui să știe asta, deoarece ținuta la o nuntă este extrem de importantă.

  • Ținutele pe care să nu le porți niciodată la o nuntă
  • Femeile ar trebui să fie atente la ținută

Ținutele pe care să nu le porți niciodată la o nuntă

Evită întotdeauna piesele vestimentare care lasă prea multă piele la vedere. Dacă alegi o astfel de ținută majoritatea invitaților, mai ales cei mai în vârstă, îți vor atrage atenția și te vor pune într-o postură proastă.

Nu purta rochii sau costume elegante care lasă lenjeria intimă la vedere. În acest caz ai două variante: fie porți o rochie prin care să nu se vadă nimic, fie alegi o lenjerie intimă care să nu se vadă deloc.

Renunță la rochiile animal print. În anul 2023, acest tip de ținută se poartă, în general, pe plajă sau în locuri unde există petreceri restrânse. Aceste ținute au devenit demodate în acest an, iar multe femei le evită.

Nu purta negru din cap până în picioare. Nu mergi la înmormântare, motiv pentru care ar trebui să ai pe tine măcar o pată de culoare. Încearcă să accesorizezi ținuta cu o pereche de încălțăminte colorată.

Evită îmbrăcămintea strălucitoare. Dacă îți alegi o ținută care strălucește nu vei face decât să eclipsezi mireasa, iar ea nu va mai fi deloc în centrul atenției.

Nu purta niciodată blugi. Ai mers la o nuntă, iar blugii nu sunt potriviți nici pe timpul zilei, la cununie, nici pe timpul serii, la petrecere. Alege mai bine un costum care să aibă pantaloni eleganți.

Nu alege niciodată ținute neon, pentru că acestea sunt potrivite pentru alt tip de petrecere sau pentru plajă. Alege întotdeauna culorile pastel, deoarece vei da lovitura cu ele și toată lumea te va aprecia.

Evită culorile pe care le poartă domnișoarele de onoare. Încearcă să faci asta pentru a evita o situație ciudată, o situație în care invitații să te confunde cu una dintre domnișoarele de onoare.

De ce să nu porți alb ca invitat la o nuntă

Nu purta niciodată rochii sau ținute albe la o nuntă. Încă de pe vremea bunicilor se spune că doar mirele și mireasa trebuie să poarte haine albe. Dacă alegi o ținută albă ar trebui să te aștepți să fii criticat de invitații de la eveniment.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page