Press "Enter" to skip to content

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Săgetător, pe 24 noiembrie 2022. Balanțele trebuie să fie mai chibzuite

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Săgetător, evenimentul astrologic de pe 24 noiembrie 2022. Ce sfaturi primesc zodiile?

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Săgetător, fenomen astrologic care va avea loc pe 24 noiembrie 2022!

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în zodia Săgetător pe 24 noiembrie

Zodia Berbec: Nu ignora chiar și sursele de inspirație pe care le-ai mai tot folosit până acum. Orice mișcă în jurul tău poate fi scânteia de care ai nevoie pentru a realiza lucruri frumoase, pentru spiritul tău creativ.

Taur: Te revezi cu niște prieteni vechi, așa că nu te grăbi să tragi niște concluzii despre ei fără să îi asculți cu maximă atenție.

Gemeni: Astrele sunt de partea ta, mai ales dacă ai de gând să comunici maselor mai multe lucruri importante în același timp. Renunță la a fi reținut și spune tot ce ai pe suflet! Joacă-te cu cuvintele, căci ai acest talent!

Zodia Rac: Iei niște decizii extrem de importante pentru liniștea ta și a familiei tale. Nu te grăbi, indiferent ce hotărâre iei. E mai bine să analizezi de 10 ori înainte să faci un pas major.

Leu: Ziua de 24 noiembrie este una excelentă pentru tine din toate punctele de vedere. Închei niște înțelegeri de mare angajament. Nu refuza oferta care ți se face!

Fecioară: Nu lăsa de izbeliște planurile de care te-ai apucat de câteva luni încoace. Mergi pe linia pe care ai pornit și totul va fi bine.

Balanță: E indicat să fii mai chibzuit în perioada care urmează. Nu mai arunca banii pe lucrurile de care nu ai nevoie urgent.

Săgetătorii nu trebuie să își facă griji pentru alții

Scorpion: Nu vei fi în apele tale, așa că ar fi bine să nu te implici în activități unde ți se cere concentrare 100%.

Săgetător: Nu te strofoca prea tare pentru problemele altora. Oricât ai încerca să îi ajuți sau să le deschizi ochii, nu vei reuși. Unii oameni sunt prea încăpățânați.

Capricorn: Nu ține cu dinții de ideile tale fixe. Fii mai maleabil dacă vrei să te înțelegi cu oamenii din jurul tău.

Vărsător: Te integrezi în cercuri noi, cunoști oameni frumoși de la care ai de învățat. Nu-ți fie teamă să pui întrebări dacă nu înțelegi anumite lucruri.

Pești: Cu unele persoane efectiv nu se poate discuta, așa că nu te chinui să fii pe placul nimănui!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page