Press "Enter" to skip to content

Ce s-a întâmplat la mormântul Ilenei Ciuculete la comemorarea de șapte ani. Nașa de cununie a artistei face dezvăluiri: „A fost dorința băieților să nu facem nicio poză”

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie 2017 din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C. La 7 ani de la decesul artistei, fiii ei i-au organizat două parastase, unul la București, unul la Craiova.

Ileana Ciuculete a fost pomenită de familie înainte de a se intra în Postul Paștelui, deoarece apropiații au vrut să împartă mâncăruri de dulce. Familia a considerat că, odată început postul, parastasul ar fi fost mai greu de organizat și ar fi trebuit să țină cont de anumite orânduiri.

Ileana Ciuculete, pomenită la București și Craiova la 7 ani de la dispariția prematură a artistei

Cu doar câteva zile înainte de parastasul de 7 ani al Ilenei Ciuculete, mama artistei a împlinit 94 de ani. Aceasta locuiește la Craiova, fratele artistei fiind cel care are grijă de ea. Bătrâna a dorit să facă și ea un parastas la Craiova în memoria fiicei sale, deși știa că băieții artistei se vor ocupa de acest lucru și la București.

Băieții au făcut parastas și la București, dar și la Craiova. Au făcut și ei, am făcut și eu. A fost dorința lor să nu facem nicio poză, a familiei. Dar am făcut de mâncare pentru pomană. Am făcut ciorbică de perișoare, am făcut sarmale, prăjituri. Ei eu venit de la Craiova cu coliva făcută, dar am făcut și eu. Am fost și eu cu coliva mea. Au avut vreo 12 pachete consistente cu prosoape în ele.

Am făcut cu o săptămână înainte de intrarea în post. Și așa am hotărât noi, pentru că venea postul, iar lor tot de post le-am dat de pomană, că se nimerea în postul Paștelui. E greu să faci pomană de post și să împarți. Așa am împărțit de dulce, cum se spune, și la o săptămână a fost și ziua morților și le-am mai făcut și atunci colivă și am împărțit”, a declarat Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete, pentru viva.ro

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a murit la 2 ani după regretata artistă

În decembrie 2019, Cornel Galeș, fostul soț al artistei, a murit într-un accident de mașină produs în Spania. Decesul lui Cornel Galeș a fost anunțat inițial de Doina Belu, nașa lui de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania care a anunțat-o cu privire la decesul acestuia.

Potrivit declarațiilor Doinei Belu, Galeș era în mașină cu încă două persoane, iar el era la volan.

Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune”, declara aceasta la momentul respectiv.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page