Press "Enter" to skip to content

Ce mai fac eroii copilăriei noastre, copiii din „Abracadabra”?

Michaela Niculescu- „Mica”

A încetat din viață în anul 2013 din pricina unei hemoragii survenite din pricina cirozei hepatice. Câțiva dintre copiii care i-au fost colegi la „Abracadabra” i-au fost alături în ultimele zile petrecute în spital. 

Înainte să se îmbolnăvească, Mica urmase Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, avea un doctorat, lucrase ca redactor și producător la o editură de carte și, în plus, fusese traducător și lucrase în domeniul IT. 

Într-un interviu pentru emisiunea „Happy Hour”, acordat de „Magician” și de câțiva colegi de la „Abracadabra”, aceștia au ținut să spună de ce o îndrăgeau pe Mica. Potrivit „Libertatea”, au declarat că: „Mica era un înger, era foarte bună cu noi, nu a fost niciodată arogantă, a fost un om extraordinar, nu poate să-ți lipsească ceva de la ea, îți lipseste totul”.

Raluca- „Vrăjitoarea”

La scurt timp după moartea colegei sale de la „Abracadabra”, Mica, Raluca Tănase, una dintre membrele fostei trupe „Bambi”, a explicat că s-a simțit ca într-o familie alături de echipa din care a făcut parte în copilărie. Pentru „romaniatv.ro”, a precizat că: „Am crescut împreună şi am foarte multe amintiri cu ea. Petreceam fiecare moment împreună. Eram ca o familie şi acum am pierdut un membru al familiei”.

După ce formația „Bambi” s-a destrămat, Raluca și sora ei, Denisa, au devenit antreprenori. Pentru „IMPACT”, Raluca a dat următoarele detalii despre activitățile în care se implică: „Pe partea de frumusețe, cosmeticele și parfumurile rămân pasiunea Denisei și acolo nu mă bag decât admir. Pe de altă parte, mă implic în tot ceea ce înseamnă brandul nostru, îmi doresc să îl facem cât mai cunoscut peste tot în lume. Deja avem 56 de magazine în țară, în Europa, urmează să deschidem și în Qatar, deci suntem într-o continuă dezvoltare, iar viața noastră este foarte activă”.

Geo Morcov- „Abramburici”

O perioadă a lucrat pentru trustul PRO TV, fiind și producătorul alături de fostul său coleg de la „Abracadabra”, Ducu Ion. La un moment dat, a făcut regie și a realizat dublajul pentru filme de desene animate precum „The Cars” sau „Motanul încălțat”.

Geo Morcov își amintește cu drag de perioada în care era copil și făcea parte din echipa „Abracadabra”. Mai demult, într-un interviu pentru „CANCAN”, a dezvăluit că: „Îmi aduc aminte cu plăcere de perioada Abracadabra, mai ales că a fost cea mai fericita etapă din viața mea. Am fost norocos că am fost în echipa lui Marian Râlea, alături de care nu numai că am învățat lucuri minunate, dar am văzut locuri, am întâlnit oameni, pe care puțini copii de vârsta mea aveau șansa să le cunoască”.

Radu Bărbulescu- Radu

Face parte dintre cei mai vechi membri ai echipei „Abracadabra”. Radu Bărbulescu a devenit regizor secund, a făcut filme și a lucrat în publicitate. Este tatăl unei fetițe, Catinca.

Stând de vorbă cu „Adevărul”, și-a amintit de spectacolele și deplasările de care s-a bucurat pe când era membru „Abracadabra”: „Ţin minte că mergeam mult şi că aveam sentimentul că suntem o familie. Plecam şi câte două săptămâni, iar când ne întorceam ni se părea că ne întoarcem dintr-o tabără. Aveam pe de o parte „acasă”, şcoală, prieteni şi mai aveam „Abracadabra”…Ţin minte că odată, când am fost la Focşani pentru un spectacol, am văzut atât de mulţi oameni, cum am mai văzut doar la concerte mari”.

Ducu Ion- Ducu

După ce proiectul „Abracadabra” s-a încheiat, Ducu Ion nu s-a retras complet din universul televiziunii. De exemplu, a fost producător în cadrul postului Acasă TV, unde a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție: actrița Diana Dumitrescu. De asemenea, călcând pe urmele părinților săi, Ruxandra Ion și Ion Ion, amândoi producători, Ducu a fost producător pentru serialele „State de România” și „Îngerașii”. 

În prezent, este căsătorit cu actrița Ioana Blaj și a devenit tată. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page