Press "Enter" to skip to content

Ce l-a băgat în spital pe Traian Băsescu. Fostul președinte este internat la Militar

O viroză puternică care i-a afectat plămânii l-a băgat în spital pe Traian Băsescu. Fostul preşedinte, în vârstă de 72 de ani, este de trei zile sub supravegherea medicilor de la Spitalul Militar din Capitală. El a mai fost internat din cauza unei insuficienţe respiratorii în urmă cu doi ani, la Bruxelles, iar în trecut a avut mai multe probleme de sănătate care au implicat şi intervenţii chirurgicale. 

Traian Băsescu a fost internat, în urmă cu câteva zile, la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Militar din Capitală. Fostul preşedinte, acum în vârstă de 72 de ani, suferă de o viroză pulmonară severă. El se află, în prezent, sub tratament, iar medicii spun că starea sa este una stabilă. 

Băsescu şi problemele de sănătate din trecut

 

Reamintim, însă, că Traian Băsescu a avut în trecut mai multe probleme medicale. În martie 2022, de pildă, el a fost internat la un spital din Bruxelles, cu probleme cardiace. A existat, la acea vreme, speculaţia că Traian Băsescu a suferit un infarct, pentru că intersarea sa spitalul din Bruxelles venea la scurt timp după decizia definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, decizie prin care instanţa supremă a stabilit că fostul preşedinte a fost colaborator al securităţii comuniste.

De asemenea, în anul 2020, Traian Băsescu dezvăluia că a suferit o intervenţie chirurgicală complexă la nivelul aortei, pentru asta fiind internat la un spital din Paris. Iar în 2006, pe vreme când Traian Băsescu era încă preşedinte al României, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru hernie de disc.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page