Press "Enter" to skip to content

Ce înseamnă, de fapt, semnul făcut cu degetele arătătoare împreunate de frații Tate, în momentul în care au fost duși în arest

Andrew și Tristan Tate au fost arestați în urmă cu o săptămână din cauza unor acuzații de trafic de persoane și viol. Cei doi frați au fost văzuți făcând un semn ciudat cu mâna, în timp ce organele legii îi urcau în mașinile de poliție. Mulți s-au întrebat ce reprezintă acel semn, iar subiectul a fost intens dezbătut în mediul online.

Frații Tate au fost arestați pentru trafic de persoane și viol

Frații Andrew și Tristan Tate se află în arest preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Totul s-a întâmplat cu două zile înainte de Anul Nou, după ce procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism s-au deplasat pentru investigații la vila acestora din Pipera, dar și la studioul de videochat pe care îl dețineau.

Fotografiile cu cei doi din momentul arestării au fost imediat publicate în mediul online, iar internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a dezbate semnificația semnelor neobișnuite pe care frații le-au făcut cu mâna.

Imaginile cu semnul făcut de frații Tate a creat dezbateri intense în mediul online

CANCAN.RO i-a surprins pe cei doi frați în ipostaze neobișnuite, iar o fotografie cu Tristan a fost distribuită pe o pagină de Instagram, acolo unde un internaut a speculat că „Cere asistență de iluminați”. Altul a scris: „El face parte din cult. Nu-i așa?”

După cum s-a speculat în presă, Tate ar fi promovat teorii bizare ale conspirației în jurul arestării sale. Acesta ar fi postat pe Twitter diverse lucruri și a spus că „Matrix și-a trimis agenții”. O altă teorie ciudată aflată tot pe contul său a fost „Dumnezeu este de partea noastră, așa că Matrix nu va câștiga”.

Semnul fraților Tate a fost învățat de la tatăl lor

Tot Tristan Tate a explicat în urmă cu ceva timp că a învățat Uttarabodhi Mudra chiar de la tatăl său Emory Tate, un om ce va rămâne renumit pentru șahul American. Uttarabodhi mudra este cunoscută mai ales ca semnul pentru iluminare.

Alte cuvinte ce caracterizează acest gest sunt fericirea și energia. Uttarabodhi mudra este ca și cum ai spori încrederea ta interioară. Ritualul, practicat pentru o perioadă mai lungă de timp, aduce un sentiment de pozitivitate în viața oamenilor.

„Motivul pentru care o fac este pentru că atunci când creierul tău este la fel de avansat ca al meu, trebuie să completezi circuitul. Sunt plin de electricitate, sângele meu este în flăcări și prin finalizarea circuitului. Încearcă simbolul mâinii, combină și completează circuitul corpului tău, fă electronii să curgă. O fac pentru că îmi mărește puterea. Este ca o putere mai mare”, a spus Tate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page