Press "Enter" to skip to content

Ce înseamnă, de fapt, când te mănâncă palma stângă?

Ce înseamnă, de fapt, când te mănâncă palma stângă?

Potrivit tradiţiei, există o legatură între „semnele” pe care corpul nostru ni le dă uneori: mâncărimi, ţiuituri sau amorţeli şi evenimente din viaţa noastra. Una dintre cele mai cunoscute superstiţii de acest gen este senzaţia de mâncărime în palmă.

Fiind legată de o tranzacţie financiară, primitul sau datul de bani, mulţi români sunt deosebit de atenţi la această superstiţie. Iată ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă. 

Superstiţii pentru diferite părţi ale corpului

Dacă te manancă în vârful capului, se spune că starea ta de spirit se va îmbunătăţi, la fel şi pozitia ta socială. Despre par se spune ca, daca la pieptanat iti ramane o suvita rebela, vei face un drum.

Mâncărimea în ureche, este semn sigur de ploaie (aparent cilii din ureche ar răspunde la umiditatea din natura si acest lucru duce la senzaţia de gadilat).

Dacă ţi se rosesc urechile că cineva vorbeşte despre tine. Daca iti tiuie urechea înseamnă că cineva te injura. Daca te mananca nasul la suprafata, te certi cu cineva.

Atunci când te mananca nasul pe interior, vine o ruda in vizita.

Daca te mananca spranceana dreapta – te vezi cu un vechi prieten; daca te mananca spranceana stanga – pleci la drum. Frecatul la ochi inseamna ca vezi pe cineva drag.

Dacă te mănâncă obrazul drept înseamnă că te doreste cineva, iar la obrazul stâng cineva nu te suferă. Dacă te mănâncă limba, înseamnă că dezvălui un secret, faci o indiscreţie sau o gafă. Dacă te mănâncă în zona feselor, pregăteşte-te de veşti bune, deoarece e semn de noroc.

Iei sau dai bani dacă te mănâncă palma stângă?

Dacă te mănâncă palma stangă înseamnă că vei lua bani. Pe de altă parte, palma dreapta vesteşte că vei da bani. Se mai spune că cine pune mâna pe sare în ziua de Paste, va avea palmele transpirate tot anul.

Dacă-ţi amorţeşte mâna din senin, trebuie să dai de pomana. Daca vrei sa-ti mearga bine cand te duci undeva, intra pe usa cu piciorul drept, deoarece dacă intri cu sângul vei avea ghinion.

Daca ai spasme la un muschi la picioare, inseamna ca ai uitat sa faci ceva. Dacă te mănâcă în talpă vei face cu siguranţă un drum. Mâncărimea pe spate indică posibilitatea de a te certa cu cineva sau chiar de a avea un conflict fizic.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page