Press "Enter" to skip to content

Ce i-a spus Mădălina Manole lui Răzvan Simion cu câteva zile înainte să moară. Episodul cutremurător povestit la 12 ani de la dispariția ei

Cu doar câteva zile înainte ca Mădălina Manole să-și ia zilele, regretata artistă a fost prezentă pe platoul Neatza cu Răzvan și Dani. Ei bine, Răzvan Simion a povestit acum ce i-a spus cântăreața pe vremea aceea. Iată episodul cutremurător, după 12 ani de la dispariția ei!

  • Ce i-a spus Mădălina Manole lui Răzvan Simion cu câteva zile înainte să moară
  • Episodul cutremurător povestit la 12 ani de la dispariția ei
  • Mâine se împlinesc 12 ani de la moartea regretatei artiste

Răzvan Simion a vorbit despre diferența mare de percepție din prezent a depresiei postnatale, față de anul 2010, când Mădălina Manole și-a luat zilele. Prezentatorul TV a povestit acum ce i-a spus regretata cântăreață pe vremea aceea.

Răzvan Simion, despre ce i-a spus Mădălina Manole cu câteva zile înainte să moară

Răzvan Simion și-a amintit cum Mădălina Manole era foarte schimbată cu doar câteva zile înainte să-și ia viața. În luna iulie a anului 2010, regretata artistă a venit pe platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, iar o săptămână mai târziu s-a sinucis.

„Mă bucură că putem să vorbim de terapie, de shamanism, de creștinsim și de suferințele omului modern: anxietate, depresie. După perioada asta de pandemie putem să vorbim liber și să nu însemne că ai ceva la cap dacă te duci la terapie. Pe vremea când eu vorbeam de depresie postpartum, depresia postnatală la mămicile indiferent dacă erau tinere sau mai coapte… depresia asta se instalează pentru că e hormonal… eram considerat ca unul care le caută în coarne unor doamne care nu vor să se întoarcă la muncă. Până când a dispărut Mădălina Manole. La o săptăpmână după ce a fost la noi în emisiune. Când a fost la noi în emsiune era de nerecunoscut”, a povestit el.

De asemenea, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a mai precizat că cei care erau în jurul Mădălinei Manole au fost indolenți și nu au dat importanță la ceea ce se întâmpla cu regretata cântăreață.

„Cariera plus depresia asta postnatală au fost un cocktail de hormoni. Pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți, ea a decis de capul ei. Faptul că acum se vorbește despre chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și se oferă ajutor oamenilor imediat după naștere, iar mamele sunt ținute sub supraveghere nu pentru că este un moft, ci pentru că depresia există și e a naibii de periculoasă și pentru mamă, dar și pentru copil. Dar noi putem să vorbim despre lucrurile astea fără să le mai luăm în râs, pentru că anii ăștia de pandemie, de izolare, asta ne-au învățat”, a mai declarat Răzvan Simion.

Pe 14 iulie 2022 se împlinesc 12 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață. Artista s-a sinucis chiar de ziua ei. Fata cu părul de foc ar fi împlinit mâine vârsta de 55 de ani.

Regretata artistă s-a născut pe data de 14 iulie 1967 în Vălenii de Munte, în România. Printre cele mai îndrăgite piese ale Fetei cu părul de foc se numără: „Fată dragă”, „Ei, și ce?”, „Trăiesc pentru tine”, „Cântă cu mine”, „Dulce de tot”, „A fost (va fi) iubire” și „Lină, lină Mădălină”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page