Press "Enter" to skip to content

Ce i-a spus Adela soțului ei în mesajul de adio:

S-a aflat faptul că Adela, polițista care  s-a si.nucis, nu a vorbit cu nimeni la telefon înainte de a face gestul extrem. Fata i-a dat doar un mesaj soțului ei prin care și-a explicat ceea ce urma să facă, după care și-a închis telefonul. Ce i-a transmis bărbatului cu care era măritată.

Ies la iveală detalii șocante despre ultimele minute din viața Adelei, fata care s-a si.nucis la scurt timp după ce a intrat în tură. Unul dintre prietenii săi face mărturii cutremurătoare despre mesajul de adio pe care i l-a transmis soțului.

Tânăra suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute, încă cu toate astea polițista a decis astăzi să recurgă la gestul extrem considerând că nu există o altă soluție mai bune de a trece peste cumpăna vieții ei.

Astfel, la prima oră a dimineții i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, ea și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împ.ușcat.

Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de s.ânge.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea Adelei și toată lumea e șocată de cele întâmplate, mai ales că nu avea să prevestească nimic tragedia.

În urmă cu doar câteva luni, Adela avea parte de cea mai frumoasă zi din viața ei, asta pentru că devenea mireasă. Tânăra a avut parte de o nuntă ca-n povești alături de partenerul său, iar imaginile de pe conturile de socializare vorbesc de la sine.

Adela și soțul ei aveau planuri mari pentru viitor, își doreau să devină părinți, iar în anul acesta ar fi trebuit să fie și nași pentru niște prieteni de-ai lor. Din păcate, astăzi fata a decis să-și curme viața lăsând în urma sa multe semne de întrebare și multă suferință.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page