Press "Enter" to skip to content

Ce fel de bani trebuie să pui sub faţa de masă în noaptea de Revelion pentru a avea parte de bogăţie. „Orice altă cifră limitează veniturile”

Pe lângă alimentele pe cre ar trebui să le mănânci la masa de Revelion şi ce să nu pui niciodată pe masă în noaptea dintre ani, sunt şi unele superstiţii legate de bani.

Laura Oprea, specialist Feng Shui, a făcut mai multe recomandări pentru noaptea de Revelion pentru a atrage belșug, spor la bani şi prosperitate.

„Cel mai important este să avem pește, caras auriu, crap, etc., peștele cu solzi este cel mai benefic, recomand să îl gătiți și serviți la masă cu cap și coada!!! = Belșug/Sporul banilor/Prosperitate.

Nu RECOMAND NICIODATĂ să aveți pe masa de dvs. și să consumați pui în noaptea de Revelion (pui = împrăștierea Belșugului/Prosperității, nu mai vine nimic către noi, nu vom acumula nimic !!!)

Fața de masă ar trebui să fie de culoare roșie. Sub ea sau pe ea puneți bani, fie 10 lei, fie 100 de lei, ca să atrageți din primele momente ale Noului An prosperitatea în viața voastră (orice altă cifra respectiv 2 sau 5, limitează veniturile).

Tot pe masă festivă să aveti câte 8 fructe: portocale, lămâie, grapefruit, mandarine, ananas, minole etc.

Semințe diferite sortimente, caju, fistic, alune în coaja, nuci în coaja, struguri, bomboane rotunde cu înveliș auriu, grâu sau orez.

Flori: lalele, zambile, ghiocei, Copacul de jad/Crassula, Craciuniță și/sau cristale în culorile celor 5 elemente (roșu, galben, verde, albastru, alb), inclusiv citrin.

Șampania (dulce) să nu vă lipsească de pe masa și vinul fie alb, fie roșu.

Plăcintă sau Colțunași cu monede și/sau răvașe în interior și cozonac.

Pe cât posibil număr par de scaune, tacâmuri, farfurii, pahare, etc.

Evitați să mâncați sau să beți din veselă sau pahare zgâriate, ciobite, cu modelul deteriorat, tot ce este benefic se scurge!!!

În centrul mesei puteți pune un șfeșnic cu lumânare sau un ornament cu lumânare, iar lângă el puneți Vâsc și crenguțe de Brad!

Vă recomand călduros să primiți colindătorii (se spune că dăruind primim!)

Recomand să aveți în buzunare banii în noaptea de Anul Nou, inclusiv monede. Recomand să dăruiți celor mici banii, iar între adulți să faceți schimb de bani (să dăruiți și să primiți bani după ora 00.00 noaptea). Acești bani „noi” alături de citrin să îi puneți în portofelele dvs. într-un buzunar separat unde să rămână tot anul 2023.

Ca și garnitură puteți servi orez sau tăieței mai ales în forma rotundă (cuiburi).

Folosiți după ora 00.00 artificii, petarde, pocnitori”, a scris pe Facebook Laura Oprea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page