Press "Enter" to skip to content

Ce familie frumoasă avea Daniel, motociclistul de 28 de ani mort în accidentul din Mamaia. Doi copii nu mai au cui să spună „tata”

Dani, un motociclist de 28 de ani, a murit, vineri seara, într-un accident cumplit petrecut în stațiunea Mamaia. Un șofer pensionar de 80 de ani i-a tăiat calea, iar motociclistul a intrat în el. Impactul i-a fost fatal tânărului.

Nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții lui Daniel Păvăloae, acesta a murit pe loc. Şoferul de 80 de ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Dani, așa cum îi spuneau prietenii, era căsătorit şi avea doi copii, o fetiță și un băiat. Locuiau cu toții în Constanța. Durerea e uriașă pentru toți, iar, din nefericire, familia lui va fi nevoită să învețe să trăiască fără el. Apropiații îl descriu ca fiind un familist convins. Dani își iubea foarte mult soția și era mereu foarte atent și preocupat de educația copiilor săi.

Daniel Păvăloae (28 de ani) era o persoană sportivă și pasionată de călătorii și își obișnuise copiii să fie la fel. Mergea foarte des alături de Roxana, soția lui, și copiii lor la munte. Își petreceau des timpul în natură sau făcând diverse activități sportive. Iarna obișnuiau să meargă la ski, iar vara obișnuiau să ia la rând cele mai frumoase destinații din inima naturii.

Vara aceasta au mers în Brașov, la Bran, în Sinaia – unde au urcat până la cota 2000, s-au plimbat cu ATV-ul, au vizitat peșteri, muzee, au urcat pe Vârful Moldoveanu, la 2544 de metri, cel mai înalt vârf muntos din țară, iar vara trecută au fost în Delta Dunării. Genul acesta de activități frumoase și preocupări aveau Dani și familia lui.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page