Press "Enter" to skip to content

Ce avere are președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Până în anul 2019 și-a câștigat existența din comedie

Multă lume se întreabă ce avere are președintele Ucrainei. Volodimir Zelensky este președintele Ucrainei încă din anul 2019, înainte fiind un comediant și un om de afaceri în producția media, care are o avere netă de câteva milioane de dolari.

  • Cu ce se ocupă părinții lui Volodimir Zelenski
  • Ce avere are președintele ucrainean
  • Ce job-uri a avut în trecut

Speculațiile se întind de la 1 milion de dolari la 900 de milioane de dolari, însă deocamdată nu se știe cu exactitate care sunt datele concrete. Volodimir Zelenski s-a născut într-o familie destul de înstărită.

Ce avere are președintele ucrainean Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei a urmat cursurile facultății de Drept. După câțiva ani, viața lui s-a schimbat radical, în momentul în care s-a declarat îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă comedie. În același timp, s-a îndrăgostit de cea care urma să îi devină soție, Olena Zelenska.

După ceva timp, cei doi au fondat Kvartal 95, o companie de producție care a devenit în scurt timp un succes. Mai mult decât atât, Volodimir Zelenski și Olena au creat emisiunea „Servant of the People” în 2015, care a fost, de asemenea, un real succes.

Volodimir Zelenski s-a implicat puternic în acest rol, până în punctul în care a decis să candideze la președinție în viața reală, deși până atunci jucase doar rolul de președinte, în show-ul respectiv.

Cu ce se ocupă părinții lui Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski și-a încheiat cariera de animator și a pășit în politica națională și internațională în anul 2019.

Și părinții președintelui ucrainean au o avere impresionantă. Tatăl său este profesor și șeful Departamentului de Cibernetică și Hardware de la Universitatea de Stat de Economie și Tehnologie Kryvyi Rih.

Pe de altă parte, mama lui Volodimir Zelenski este un fost inginer. Potrivit presei străine, averea netă a președintelui ucrainean ar valora puțin peste 950.000 de dolari.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page