Press "Enter" to skip to content

Ce a putut să facă o mamă care era cu bebelușul ei în avion. Călătorii n-au mai trecut niciodată prin asta

O mamă care era cu bebelușul ei în avion a reușit să uluiască toți călătorii, care nu au mai trecut niciodată prin această situație. E uimitor și înduioșător totodată la ce a putut să se gândească femeia, care a fost fotografiată de unul dintre pasagerii avionului cu bebelușul ei în brațe.

Ce a putut să facă o mamă care era cu bebelușul ei în avion. Călătorii n-au mai trecut niciodată prin asta

Cei mai mulți dintre noi am experimentat cel puțin o dată momentul acela când ne suim în avion și aflăm că suntem în apropierea unor părinți care au un bebeluș cu ei. În funcție de cât de lung este zborul, ne gândim și dacă acest lucru ne convine sau nu. Foarte multe persoane nu sunt, de obicei, încântate să își petreacă orele de zbor în preajma unui copilaș care are un comportament specific: plânge în hohote, este agitat și scoate tot felul de sunete, nearticulate.

Ca să își ceară scuze anticipat pentru toate aceste lucruri, o tânără mamă, care a urcat cu bebelușul ei într-un avion, a decis să facă un lucru ieșit din comun. Cu siguranță, călătorii nu se așteptau la asta și nu au mai trecut prin aceeași situație niciodată.

În timpul unui zbor extrem de lung, de 10 ore, tânăra mamă se îndrepta din Seul, capitala Coreei de Sud, spre San Francisco, Statele Unite ale Americii. Era cu bebelușul ei de doar patru luni. Ca să le ceară iertare pasagerilor din avion, în eventualitatea în care s-ar fi simțit deranjați de comportamentul bebelușului ei, dacă ar fi scos zgomote și dacă ar fi plâns, mama a decis să le dăruiască tuturor celor 200 de călători câte o pungă. În pungă, erau bomboane, gume de mestecat, dar și dopuri de ureche. CONTINUARE

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page