Press "Enter" to skip to content

Ce a patit o tânără din Târgu Mureş în toaleta unui mall: „Doamnelor, aveţi grijă”

Situaţie şocantă pentru o tânără din Târgu Mureş. Femeia a trecut prin momente de groază după ce a decis să meargă în toaleta unui mall. Mai exact, Teodora a observat că cineva o priveşte de sus, din cabina alăturată. Întreaga întâmplare a fost povestită de tânără pe o reţea de socializare şi a tras unsemnal de alarmă pentru doamne și domnisoare.

O tânără din Târgu Mureş a fost spionată în toaleta unui mall

Nu rare au fost situaţiile în care femeile au trăit un adevărat coşmar, din cauza celor cu probleme psihice sau din cauza maniacilor care le-au urmărit pe stradă, în malluri sau în diverse alte locuri.

Teodora din Târgu Mureş a trecut prin momente şocante după ce a decis să meargă în toaleta unui mall. Pe un grup de Facebook, aceasta a povestit tot ce s-a întâmplat şi a tras un semnal de alarmă pentru doamne şi domnişoare.

Mai exact, Teodora a observat, în timp ce se afla în toaleta unui mall, că cineva o priveşte de sus, din cabina alăturată. Crezând că este vorba despre un copil, femeia a ieşit degrabă şi a cerut ajutorul domnului de la pază, dar mare i-a fost şocul atunci când a văzut că a ieşit din toaletă un bărbat destul de matur. Ceea ce este mai revoltător este faptul că cei de la pază știau despre eveniment, pentru că acest lucru se mai întâmplase și în trecut

„Merg la toaletă, bat în uşă şi nu răspunde nimeni deşi am auzit ceva mişcare.. Intru în toaleta de alături care era liberă, închid uşa şi văd cu coada ochiului că cineva se holbează de sus!!? Nu am reuşit să văd persoană pentru că s-a tras când m-am uitat!

Iniţial am crezut că e vreun copil care se plictiseşte.. am strigat la el să iasă afară şi am ieşit să chem pe cineva de la pază! Între timp a ieşit din toaleta femeilor un bărbat bine îmbrăcat la vreo 50-60 de ani, am rămas şocată!!? Cei de la pază au zis că nu e prima dată când se întâmplă!! Aşa că doamnelor aveţi grijă că sunt tot felul de nebuni prin oraş!!!

Fără ironii vă rog… mâine poimâine cine ştie ce îi mai debitează mintea..” a scris Teodora, pe un grup de Facebook.

Şi-a spionat iubita la dus iar ce a urmat este şocant

Un britanic a luat o decizie cel puţin bizară. Deşi femeia pe care a decis s-o spioneze era soţia lui, bărbatul a instalat, totuşi, o cameră video în baie. Probabil, omul a crezut că femeia îl înşală.

Într-o zi, femeia a făcut un duş atât de fierbinte, încât aburii au acţionat sistemul anti-incendiu. Cu această ocazie, Louise McGuire a observat camera video, instalată chiar lângă sistem,.

Şi-a confruntat soţul, care a recunoscut tot, iar femeia a intentat divorţ, scrie presa din Marea Britanie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page