Press "Enter" to skip to content

Ce a făcut Valentina Pelinel prima dată când l-a văzut pe Cristi Borcea: „Sunt timidă“

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi s-au căsătorit în 2018, având o frumoasă familie cu trei copii. Totuși, lucrurile nu au fost întotdeauna atât de simple. Vedeta a trebuit să facă o alegere importantă, întrucât înainte de a-l cunoaște pe afacerist urma să plece la New York, unde deține un apartament. Ce a făcut fostul fotomodel la prima întâlnire cu Borcea, afli în continuare.

Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de opt ani și sunt căsătoriți civil din 2018. Fostul fotomodel și fostul șef al echipei Dinamo au împreună trei copii: două fete gemene Indira și Rania, în vârstă de doi ani, și un băiețel, Milan, de 5 ani și un mariaj minunat.

Totuși, pentru a ajunge aici, ambii au făcut sacrificii mari, spune vedeta, care este însă convinsă că toate eforturile au meritat. De asemenea, Valentina Pelinel susține că între ea și celebrul om de afaceri a fost dragoste la prima vedere, între cei doi existând încă de la început o chimie puternică.

Recent, în cadrul unui podcast moderat de Nasrin Ameri, vedeta a vorbit deschis despre prima sa interacțiune cu Cristi Borcea, mărturisind că în acel moment a avut o reacție neașteptată. Aceasta i-a sărit în brațe bărbatului cu care ulterior avea să-și formeze propria sa familie.

„Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie.

Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult“, a declarat Valentina Pelinel.

„Noi avem separare de bunuri“

Actuala soție a lui Cristi Borcea a ținut să sublinieze că, în ciuda gurilor rele care spun că stă cu omul de afaceri doar pentru bani, ea și fostul patron Dinamo au făcut un contral prenupțial pentru a nu exista discuții în cazul unui divorț.

Blondina susține că nu este în această relație pentru bunurile soțului său, ci doar din iubire pură.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim! Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.

Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el l-am vrut“, a mai spus Pelinel.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page