Press "Enter" to skip to content

Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet

Tragedie imensă în familia lui Alexandru Arșinel după decesul marelui actor. Toți erau optimiști că starea de sănătate a acestuia se va îmbunătăți și actorul își va reveni. Unul dintre fii săi a fost surprins la scurt timp după aflarea tristei vești despre moartea părintelui său.

Vestea tragică a decesului actorului Alexandru Arșinel a luat prin surprindere pe toată lumea. Chiar dacă în ultima vreme sănătatea sa s-a înrăutățit, familia sa era optimistă că acesta își va reveni.

Decesul actorului a fost un șoc pentru toată lumea

Din păcate n-a fost așa iar decesul actorului a venit ca un șoc. Cristian Arșinel, unul dintre fii lui Alexandru Arșinel a fost surprins în imagini la puțin timp după aflarea veștii. Bărbatul e răpus de durere și se poate observa și din imagini că vestea a venit ca un șoc, transmite spynews.ro.

Alexandru Arşinel se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti din 15 septembrie pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat.

„Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, informa, pe 20 septembrie, unitatea medicală.

Actorul a mai fost internat şi luna trecută, la Institutul Clinic Fundeni.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page