Press "Enter" to skip to content

Cât te costă o gustare la Târgul de Crăciun din București. Anul acesta se taxează și accesul

Sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă odată cu deschiderea târgurilor de Crăciun. În fiecare an, în această perioadă, românii se bucură de magia Crăciunului în compania familiei și a prietenilor, în aer liber, într-un decor feeric printre miile de luminițe care vestesc sărbătorile. Mulți merg pentru atmosferă, pentru o gustare și nu în ultimul rând, pentru tradiționalul vin fiert cu scorțișoară.

Cât te costă o gustare la Târgul de Crăciun din Capitală

Târgul de Crăciun din Capitală a fost inaugurat cu mare fast pe esplanada din Piața Universității și va rămâne deschis până pe 26 decembrie, a doua zi de Crăciun. Cei care apreciază acest gen de activități sunt așteptați cu tot felul de bunătăți, de la bomboane, ciocolată de casă, turtă dulce, clătite și până la mâncare de tip fast food. Prețurile variază în funcție de produs. De exemplu, pentru o nuga, un salam de biscuțiti, acadele, jeleuri, rahat turcesc, prețurile pleacă de la 7 lei și ajung până la 15 lei.  poți scoate între 7 – 15 lei din buzunare, în timp ce o clătită costă în jur de 10 lei.

O porție de cartofi prăjiți costă între 8 și 12 lei, un cârnat în baghetă costă 25 de lei, iar un burger variază între 29-39 de lei.

Tradiționalul vin fiert este la mare căutare la Târgul de Crăciun. Pentru un pahar trebuie să plătiți 8 lei, în timp ce un pahar cu ceai costă 6 lei.

Acces cu plată la Târgul de Crăciun din Capitală

Anul acesta, accesul la Târgul de Crăciun din Capitală se face cu plată. Pentru o intrare pe zi la târg, prețul biletului este de 5 lei, achiziționat online și 7 lei dacă îl luați de la casa de bilete. Trebuie să știți că accesul la Târgul de Crăciun este gratuit pentru copiii cu vârsta până în 12 ani.

Este permis accesul doar pentru persoanele care prezintă un certificat verde. Copiii de până în 12 ani nu au nevoie de certificat verde, dar trebuie să fie însoțiți de un adult care are acest document.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page