Press "Enter" to skip to content

CÂT O SĂ COSTE ÎNMORMÂNTAREA MIOAREI ROMAN. CE DECIZIE AU LUAT OANA ȘI CATINCA

Mioara Roman a murit la vârsta de 83 de ani, pe 23 februarie 2024, în jurul orei 01:00. Mama Oanei și a Catincăi Roman se afla într-un centru pentru bătrâni, în Snagov. Încă din perioada în care medicii au transmis familiei că fosta soție a lui Petre Roman are șanse minime de supraviețuire, Oana Roman a apelat la serviciile prietenei sale, Gabriela Lucuțar, pentru funeralii. Cât o să coste înmormântarea Mioarei Roman? Vezi detaliile mai jos, în articol.

Mioara Roman s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate care i-au măcinat organismul. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, pe 23 februarie 2024, în jurul orei 01:00. Încă din momentul în care medicii i-au spus că mai are șanse de supraviețuire de 10%, Oana Roman a discutat cu Gabriela Lucuțar, patroană de pompe funebre, pentru a pune la punct detaliile legate de înmormântarea Mioarei Roman.

Gabriela Lucuțar se va ocupa de înmormântarea mamei Oanei și a Catincăi Roman. Ce taxe percepe „Regina Întunericului”? În cadrul unui interviu, a explicat care ar fi costul pentru evenimentul funerar. Este patroană de pompe funebre și a precizat că o înmormântare pornește de la suma de 5.000 de lei. De asemenea, a precizat că, în anumite situații, nu a perceput bani celor care nu și-au permis astfel de costuri.

„La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie. Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis. În lunile noiembrie, decembrie și ianuarie, după Sărbători, se înregistrează cele mai multe cazuri de decese”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Cum va arăta înmormântarea Mioarei Roman? Ce și-a dorit Oana Roman pentru mama ei, pentru ultimul drum?

La înmormântarea Mioarei Roman, familia își dorește foarte multe flori albe, slujba să fie oficiată de patru preoți, iar sicriul să fie transportat cu o limuzină de lux.

„Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page