Press "Enter" to skip to content

Cât detergent se pune, de fapt, în mașina de spălat. Toate gospodinele trebuie să știe

Îți dorești ca hainele tale să fie parfumate, dar și fără pete atunci când le scoți din mașina de spălat? Noi îți dezvăluim de cât detergent este nevoie să pui în mașina de spălat, dar și de ce trebuie să ții cont atunci când le cureți. Iată trucul pe care toate gospodinele trebuie să-l știe!

  • De cât detergent este nevoie în mașina de spălat
  • Iată trucul oferit de gospodine!

Dacă nu știi exact detergent să pui mașina de spălat, noi îți prezentăm care este trupul folosit de gospodine pentru curățarea hainelor. Dacă pui prea mult detergent, acestea prind un miros urât și apar și petele neplăcute.

Cât detergent lichid se pune în mașina de spălat

Pentru a nu deteriora mașina de spălat, dar și dacă îți dorești haine curate și parfumate atunci trebuie să ții cont de următorul lucru. Atunci când optezi să folosești detergent lichid trebuie să ții cont de concentrație și consistența acestuia, iar specialiștii recomandă ca detergentul lichid să fie pus în același container cu cel praf pentru o spălare în profunzime.

Dacă alegi un detergent vâscos atunci trebuie să îl pui direct în cuva malinii, asta pentru a ajunge direct în apă pentru limpezire. Atunci când folosim un balsam de rufe foarte des trebuie diluat cu apă.

Unde se pune detergentul lichid și care este cantitatea necesară

Specialiștii recomandă să punem detergentul direct în cuva, mai ales atunci când spălăm hainele copiilor. Multe gospodine adaugă mai mult detergent pentru a face multă spumă și ca hainele să fie complet curate, însă acest lucru este total greșit.

Pentru un kilogram de haine uscate trebuie să folosim o lingură de detergent, așadar dacă capacitatea mașinii de spălat este de 5 kilograme, însă alegem să o umplem doar jumate, atunci putem folosi 2-3 linguri de detergent.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page